Stiri Juniori U20 Masculin

TSF Piteşti. Rezumatul celei de-a doua zi

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.03.2013



Statistica

BCM U Piteşti a trecut fără mari emoţii  de CS Farul Constanţa cu scorul de 62 – 48, în primul meci al zilei din cadrul Turneului semifinal al Ligii a II-a masculin, organizat chiar de gruparea argeşeană.

Partida de la Piteşti a început cu un run de 4-0 al constănţenilor, dar reuşitele de la distanţă ale lui Bogdan Moşoianu şi Lucian Chirof au făcut ca scorul în minutul 2 să fie 6-6. Cu trei minute înaintea finalului primului sfert, piteştenii s-au majorat diferenţa la 9 puncte, scor 15-6. Primul sfert s-a terminat cu scorul de 15-10. BCM U Piteşti s-a distanţat la 17 lungimi, după un parţial 12-0. Datorită unei evoluţii bune a lui Lucian Chirof, piteştenii au intrat la cabine cu un avantaj de 15 puncte, scor 36-21. În sfertul al treilea piteştenii s-au desprins la 21 de puncte, moment în care Narcis Şufariu a decis să introducă în teren şi restul jucătorilor. Până la finalul întâlnirii, argeşenii au fost cei care au dominat şi au reuşit să se impună cu scorul de 62-48.

Lucian Chirof a totalizat 22 de puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive, iar Cornel Alexiu a terminat partida cu 19 puncte şi 7 recuperări.

Restul marcatorilor echipei ”gazdă” au terminat meciul cu mai puţin de 10 puncte marcate: Moşoianu(8), Mătăsaru(7), Costache(4) şi Chiriţă(2).

Mihail Ursuleanu a fost singurul jucător de la Farul care a terminat în double double. El a marcat 10 puncte și a recuperat 12 mingi(9 ofensive). Nicolas Zisu a terminat partida cu 10 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive. Andrei Bucur şi Vlad Ionescu au adăugat câte 7 puncte formaţiei constănţene.




 Statistica

În a doua partidă a zilei s-au întâlnit favoritele seriei I. CSU Ploieşti a învins BC Timişoara cu scorul de 72-60 şi practic, şi-a asigurat prima poziţie în grupă.

Adrian Movileanu a fost principalul artizan al victoriei. În 40 de minute petrecute pe parchetul de joc, Movileanu a totalizat 22 de puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă. Vlad Negoiţescu a terminat partida cu 21 de puncte şi 5 recuperări, iar Andrei Ene a adăugat 10 puncte şi 7 recuperări în contul învingătorilor.

Cel mai bun jucător al timişorenilor în această partidă a fost Georgian Păun, autor a 26 de puncte. El a mai adăugat 5 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepţii şi 2 capace, 3 posesii pierdute pentru un indice de 26 în dreptul eficienţei.

George Toth a terminat în double-double, totalizând 17 puncte şi 13 recuperări. Acesta este al doilea double-double pentru Toth după cel de vineri. Zoran Milencovici a mai adăugat 10 puncte şi 2 recuperări pentru bănăţeni.

Timişoara a câștigat duelul recuperărilor, cu 35 la 31, însă a pierdut la capitolele procentaje și posesii pierdute. Bănăţenii au reușit să înscrie 47.8% dintre aruncările de două puncte încercate și 20.0% de la mare distanță, în timp ce Ploieştiul a avut 51.5% din interiorul semicercului și 36.0% din afară. Păun&Co au avut însă 17 posesii pierdute față de cele 13 ale prahovenilor.


Duminică se vor întâlni Ploieşti cu Farul și Piteşti cu Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii