Stiri Juniori U20 Masculin

TSF Piteşti. Rezumatul celei de-a treia zi

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.03.2013


Statistica

CSU Ploieşti a învins pe CS Farul Constanţa cu scorul de 54 – 48, în primul meci al zilei din cadrul Turneului semifinal al Ligii a II-a masculine. Cu Vlad Dumitrescu în formă mare, constănţenii nu au avut şansă în această partidă.

Primele două puncte ale partidei au fost înscrise de Mircea Ianuli, după pasa decisivă a lui Dumitrescu, însă reuşitele lui Emilianof au întors rezultatul. În minutul 5, Mircea Ianuli a reuşit să ducă scorul la 8-4 în favoarea ploieştenilor. CU 3 minute înaintea finalului primului sfert scorul devine 6-14 după reuşita din interiorul semicercului a lui Vlad Dumitrescu. Farul nu găseşte soluţii şi cedează primul act cu scorul de 19-9. În debutul sfertului secund, pe teren sunt introduşi tinerii baschetbalişti ai Ploieştiului. Farul începe sfertul cu un run de 8-0, apropiindu-se la 2 puncte, scor 17-19. În minutul 7 al sfertului, Călin îi aduce pe constănţeni la conducerea jocului, scor 24-23. CS Farul Constanţa câştigă sfertul al doilea cu scorul de 20-6. Datorită unei evoluţii excelente a lui Vlad Dumitrescu, CSU Ploieşti câştigă partida şi termină neînvinsă TSF.

Vlad Dumitrescu a terminat partida cu 24 de puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive, iar Andrei Lefter a totalizat cu 10 puncte şi 8 recuperări. Mircea Ianuli a terminat partida cu double-double, cu 12 puncte şi 10 recuperări.

Restul marcatorilor ploiştenilor au terminat meciul cu mai puţin de 5 puncte marcate: Lupuşoara(4), Neagu(2), Bărăgău(2).

Mihail Ursuleanu a fost cel mai bun jucător al celor de la CS Farul în această partidă. El a marcat 18 puncte și a recuperat 6 mingi. Nicolas Emilianof a terminat partida cu 7 puncte şi 3 recuperări. Andrei Bucur şi Vlad Călin au adăugat câte 5 puncte formaţiei constănţene.





 Statistica

În a doua partidă a zilei , BC Timişoara a învins BCM U Piteşti cu scorul de 79-61 şi s-a calificat la Turneul Final după a doua poziţie în grupă.

Zoran Milencovici a fost principalul marcator al timişorenilor. În 40 de minute petrecute pe parchetul de joc, Milencovici a totalizat 29 de puncte, o recuperare şi 6 pase decisive. Casian Todorov a terminat partida cu 17 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive, iar George Toth a adăugat 16 puncte şi 6 recuperări în contul învingătorilor.

Cel mai bun jucător al piteştenilor în această partidă a fost Lucian Chirof, autor a 37 de puncte. El a mai adăugat 10 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi 3 posesii pierdute pentru un indice de 27 în dreptul eficienţei.

Cornel Alexiu a terminat în double-double, totalizând 13 puncte şi 10 recuperări. Tiberiu Mincă a mai adăugat 4 puncte şi 6 recuperări pentru argeşeni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!