Stiri Cupa României Feminin

Tabytha Wampler: "Simt că echipa noastră va face lucruri bune"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.03.2013

Luni, de la ora 18:00, în direct la DIGI Sport 3, va avea loc semifinala Cupei României la baschet feminin dintre ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și echipa organizatoare a acestui Final Four, CSU Alba Iulia.

Înaintea acestui Final Four, componenta echipei din Sf. Gheorghe, americanca Tabytha Wampler a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că pot câștiga acestă cupă cu ajutorul fanilor.

“Eu simt că echipa noastră va face lucruri bune la acest Final Four. Toate cele 4 echipe sunt foarte bune astfel încât avem meciuri foarte grele, dar o putem face cu ajutorul fanilor noștri. Sper să vină și să ne susțină, am aprecia acest lucru.”a spus aceasta

Tabytha Wampler are în acest sezon din Liga Națională de baschetul feminin, medii acumulate pe meci de 9.3 puncte, 6.8 recuperări, 1.8 assisturi și 9.6 eficiență. În cupa României, aceasta a adunat o medie de 15.3 puncte pe meci, 8.3 recuperări și 1.8 pase decisive.

Foto: misafoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!