Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpelesz se desparte de Energia Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.06.2015

Tal Karpelesz nu va mai continua alături de Energia Târgu Jiu și în sezonul 2015/2016. Jucătorul israelian cu cetățenie română a petrecut două sezoane la formația gorjeană. Deocamdată extrema în vârstă 25 de ani nu are o nouă destinație dar cert este că nu va mai continua alături de echipa condusă de Antonis Constantinides.

60 de meciuri a jucat Tal Karpelesz în Liga Națională de Baschet Masculin în cei 2 ani petrecuți la Energia Târgu Jiu. El a avut medii statistice de 9.5 puncte, 3.4 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.4 intercepții în 20 de minute jucate pe meci. Karpelesz a avut procentaje de 58.1% de la 2 puncte, 32.1% de la 3 puncte și 71.7% de la linia de fault.

În sezonul recent încheiat al EuroChallenge, în care Energia Târgu Jiu a ajuns până în Final Four unde a încheiat pe ultima treaptă a podiumului, Tal Karpelesz a bifat 17 partide cu medii de 5.9 puncte, 2.6 recuperări și 1.0 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Tal Karpelesz a mai jucat doar în Israel pe lângă Energia Târgu Jiu. El a trecut pe la Maccabi Rishon, Elitzur Yavne și Ironi Nes-Ziona.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!