Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tatăl lui Kevin Hardy, în tribună la meciul cu Gaz Metan Mediaș

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.02.2016

La meciul cu Gaz Metan Mediaș, Kevin Hardy, marcatorul numărul 1 al lui CSU Sibiu în actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin, a avut parte de un suport deosebit din tribună. În spatele băncii tehnice a sibienilor, cu un fular galben în jurul gâtului, pe care scria mare CSU Sibiu, un bărbat tresărea la fiecare aruncare de minge a numărului 2 din lotul lui Dan Fleșeriu. Nimeni altul decât tatăl lui Kevin Hardy, Patrick, care a venit tocmai din Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea fiul jucând.

Patrick Hardy a zburat mai bine de 10 ore cu avionul pentru a petrece câteva zile alături de fiul său și a rămas profund impresionat de atmosfera din Sala Transilvania. La finalul partidei, Patrick a coborât pe parchet și s-a pozat cu Hardy.

Tatăl lui Kevin Hardy a povestit pentru Total Baschet că a ajuns în Sibiu la jumătatea acestei săptămâni și că va mai rămâne câteva zile, pentru a lua parte și la partida cu Dinamo.

„A fost minunat să vin aici și să îl văd jucând. Vin pentru prima dată aici, în Sibiu. Rămân până marți și apoi merg la București, să văd meciul (n.r. cu Dinamo), după care voi pleca acasă”, a spus tatăl lui Kevin Hardy, după finalul partidei dintre CSU Sibiu și CS Gaz Metan Mediaș.  

Patrick a profitat de cele câteva zile petrecute în Sibiu pentru a vizita orașul împreună cu fiul său, căruia astăzi are de gând să îi gătească.

„Am fost la biserică, la mall, într-un magazin de unde mi-am luat câteva tricouri cu Kevin.  Nu o să îl văd mult, stau puțin timp și el are o grămadă de antrenamente. Poate mâine (n.r. astăzi) voi găti ceva pentru el”, a mai spus Patrick Hardy. 

Kevin Hardy este unul dintre baschetbaliștii care au impresionat în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Fundașul a jucat în toate partidele disputate de CSU Atlassib Sibiu în campionat și a marcat 305 puncte, având o medie de 15.3 puncte pe meci. În cele 20 de partide, Hardy a mai contabilizat o medie de 3.2 pase decisive, 7.3 recuperări și un indice al eficienței de 19.3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș costi :

    Declarații
    Mai bine ați postat declarații de la meci, decât astfel de articole...

    cu 8 ani în urmă (07.02.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Mai bine ocolesti astfel de articole daca iti faci sange rau citindu-le :).

    cu 8 ani în urmă (07.02.2016)
    • CS Gaz Metan Mediaș costi:

      Nu
      Nu-mi fac sânge rău citind astfel de articole, este un articol bun, dar prima dată mai bine puneau declarații și după ăsta, părerea mea

      cu 8 ani în urmă (07.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Fără nervi
    Până luni sunt așteptați doi jucătorii de valoare care să înlocuiască ce mai trebuie....
    Iar cu baschetul eu nu mă mai consum....la anul dacă o să fie anumite schimbări politice o să avem din nou o super echipă dacă nu o să ne desființăm....la noi în Ro e posibil orice...și nu depinde decât de ciolan și interese ci nu de suporteri sau de tradiție...să fim serioși...vezi cazul Ploieștiului....
    În rest să sperăm ca cei doi jucători vor face minuni pt noi iar Sibiului succesul pe care și l dorește dar pe care nu știu daca poate să l atingă
    Eu sunt interesat de Leicester și Ranieri...un om extraordinar pe care am avut ocazia să l întâlnesc la Roma
    Numai bine.

    cu 8 ani în urmă (07.02.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      CSU
      Noi am intrat in playoff, de acum incolo este doar bonus daca e sa ne raportam la echipa ce o avem in acest sezon. Sunt inca multe nereguli la noi dar antrenorul si jucatorii au facut din rahat bici pana acum , conducerea are mult de munca pentru ca pana in present nu a aratat mare lucru.

      cu 8 ani în urmă (07.02.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    foarte frumos, mai merge si cate un articol de genu'!

    cu 8 ani în urmă (07.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!