Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Terrell: "Harvey doar şi-a legănat mâna în spatele său pentru a se proteja"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.11.2012

Foto: Mihai Neacşu

În urma incidentului dintre Harvey şi Stefanovic, din repriza secundă a duelului dintre CSM Oradea şi CSŞ Giurgiu, Total Baschet a stat de vorbă cu Chris Terrell care şi-a exprimat punctul de vedere pe marginea acestui subiect.

Tehnicianul giurgiuvenilor a continuat să critice arbitrajul de luni seară, numindu-l indirect ca principalul vinovat pentru cele întâmplate. Referitor la gestul jucătorului său, Terrell este de părere că Harvey a vrut doar să se protejeze.

Harvey a fost împins din spate, cu două mâini, pe toată durata partidei. S-a întâmplat de multe, multe ori, iar arbitrii nu au sancţionat aceste gesturi, nu au păstrat ordinea în teren. Când aceste lucruri se întâmplă, jucătorii se răzbună. Harvey nu s-a oprit şi nu s-a întors la Stefanovic pentru a lansa un pumn caracteristic boxului; nu, asta nu s-a întâmplat. Harvey doar şi-a legănat mâna în spatele său pentru a se proteja, pentru a nu mai fi împins în spate. Aşa sunt accidentaţi jucătorii, când sunt împinşi din spate. Când nu arbitrezi cum trebuie şi permiţi ca jucătorul care se află într-o situatie în care nu se poate proteja singur, cu spatele la adversar, iar acesta îl împinge puternic cu cele doua braţe şi asta se întîmplă la săritură, sub coş,când jucătorul vrea să stea ferm pe picioare, şi dacă e cu intenţie şi se repetă, iar arbitrii nu fluieră cum se cuvine, la fel pentru toţi jucătorii şi pentru ambele echipe, atunci jocul are de suferit. Am numărat mai mult de 15 situaţii, majoritatea dintre ele fiind intenţionate, în care a fost contact nesancţionat, în favoarea noastră, de către arbitri. Arbitrii nu şi-au făcut treaba. Într-un final jucătorii se vor revolta şi vor lua totul în mâna lor, dacă arbitrii nu îşi fac treaba. Am întrebat multe persoane care au văzut înregistrarea jocului şi i-am rugat să numere de câte ori jucătorii noştri au fost loviţi fără să se fluiere fault şi de câte ori a fost împins din spate Harvey, fără să fie sancţionaţi. Au fost laşi şi au trişat. Dar, dacă ţi se permite să faci chestiile astea in mod repetat, jucătorii vor doar sa câştige si vor continua să facă şi chestii si mai grave, ca sa câştige. Pentru asta există arbitrii!

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ???????
    JENANTTTTTTTTT !!!

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Lol
    Ce poti sa zici, intotdeauna altii sunt de vina cand pierdem, altii sunt devina cand lovim, cand furam, cand..... s-a adaptat din plin culturii romanesti si o aplica cu brio.... aruncatul pisicii moarte in curtea vecinului este sportul lui national.... Din pacate este un antrenor extrem de limitat care a castigat cateva meciuri inventand ( asta o spun la modul pozitiv) o strategie nou dar din pacate a ramas cramponat in acea strategie, o strategie care au citit-o toti antrenorii adversi.... Harvey nu a lovit a vrut ori sa il mangaie tandru pe Stefanovic ori sa execute salutul nazist ......

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • M.T. :

    acest pernonaj e antrenor ???
    Ai vorbit in oglinda banuiesc ? Cum sa afirmi asa ceva . ASTA ne ia de prosti ! Mare pacat (pt. mine ) ca nu ti-ai gasit de lucru in alta tara.

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • M.T. :

    -
    PERSONAJ .

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • suporter baschet :

    haaaa , haaaa !
    TRADUS : ,,Tara asta e plina de prosti , care nici macar nu vad bine !" Daca nu era inregistrat ce spunea ??? Probabil ca l-au fugarit oradenii . Ma apuca rasu/ plansu , nici eu nu mai stiu.

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    d-na presedinte ?
    Ar mai trebui intrebata si doamna presedinte , ar fi tacamul complect !

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    bine ca nu si-a leganat organul din dotare....

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    -
    poate golea tribunele . :)

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • llauraoana :

    ...
    bine ca stiti voi ce este baschetul si arbitrajul corect, dar cum sa stiti avand in vedere ca in Romania nu a mai fost un arbitraj corect de ani de zile. vai de voi ca sa nu zic altceva, azi s-a intamplat un gest IDENTIC la meciul csm-rovinari intre darby si un sarb si nu vad pe nimeni sa zica nimic. sunteti niste carcotasi fara viata

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • Costin :

    CSM - Energia
    Cand s-a intamplat asa ceva la meciul respectiv?

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Incetati odata.
    Chiar nu vedeti ca nu aveti cu cine sa va intelegi? Cu replici de genul ca nu exista arbitraje corecte si alte procarii de genul. Oricat de cacat ar fi fost arbitrajul nu ai voie sa reactionezi asa.
    Am fost la meci nu a fost absolut nici o faza care sa semene cu asta si CUM VREI SA ZICA CINEVA CEVA DE FAZA ASTA DACA NU E VREO FILMARE?????? Sau orice fel de dovada? Gandeste femeie un pic. Doar un pic de minte iti trebuie sa ai sa vezi cat de subiectiva esti in discutia asta si cat de absurda esti. Numai comentarii de arbitraje toata lumea. De la fani, la antrenor si la presedinte. Orice meci ar fii voi sunteti furati. Saracii astia de la Giurgiu ar castiga campionatu ei da nu ii lasa arbitrii.

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    carcotasi
    Este full de carcotasi care comenteaza pe acest site, unii chiar foarte vocali, care insa comenteaza orice altceva numai baschet nu.
    Jignesc si ataca jucatori, antrenori si conducatori de cluburi, asteapta dupa colt si comenteaza declaratiile dar niciodata nu comenteaza cronicile meciurilor sau analizele tehnice ale lui Micinic, nu i-am vazut niciodata sa comenteze sistemele in care joaca echipele sau realizarile individuale.
    Sunt rai si ironici cu cei care sunt actorii principali in specatolul nostru preferat.
    Cei care se regasesc in ce am scris probabil o sa aibe o reactie dar inainte de reactia lor vreau sa le spun ca isi pot slobozii abjectiile pe situri gen cancan, clic, libertatea.
    Bine Pa

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @llauraoana
    Ce-a fost intre Darby si sarb ? Care sarb ? Louis a venit de la Constanta cu doua copci in barbie. L-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a spus ca a fost un foul de joc, n-a zis nimic, dar cand a vazut ca ii curge sange a scapat cuvantul,,fuck'' si a primit tehnic.Si-atat. Azi ce-a fost ?!

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • Alexandra 6 :

    frate..
    pfa poate ca Stefanovic l-o fii atins pe Harvey pt ca totusi ca sa te aperi la unu cat harvey normal ca il mai atingi , dar si cei de la Oradea au fost faultati si in alte meciuri si daca stam sa ne gandim la sezonul trecut cand Topchov si Maric aveau echipamentele de sange in meciul cu U mobitelco atunci putem spune ca da au fost impinsi si nu s-a fluierat nimic ! pt ca asa s-a intamplat , da totusi nu cred ca Stefanovic i-o dat vreun pumn in gura la Harvey ca el sa trebuiasca sa reactionze asa , Trevor a exagerat cu gestul asta :D

    cu 11 ani în urmă (01.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!