Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Thomas De Thaey, la cea mai bună evoluție de când a venit în România

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.11.2017

BC Timba Timișoara a obținut primul succes de la revenirea în Liga Națională, 87-71 acasă cu Dinamo București. Thomas De Thaey a fost cel mai bun jucător al meciului, având o contribuție decisivă pentru victoria galben-negrilor.

Belgianul a înscris 29 de puncte, fiind aproape de double-double cu 9 recuperări. Jucătorul de 26 de ani a stat 28:18 minute pe teren, a marcat 8 din 12 aruncări de două puncte și 3 din 8 de la distanță. A transformat 4 din 5 libere, a avut și 2 intercepții, pentru 29 la eficiență.  

Extrema de forță a intrat în 5-ul de start și în primul sfert a marcat 14 puncte din cele 26 ale echipei sale. După pauză De Thaey a reușit alte 11 puncte, ținându-și echipa în față când dinamoviștii erau în revenire și s-au apropiat periculos.

Belgianul a jucat în patru partide în Liga Națională, având medii de 18 puncte și 6,5 recuperări. Precedentul record personal în campionatul românesc era de 17 puncte, în derby-ul timișorean din etapa precedentă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!