Stiri

Tim Duncan își continuă glorioasa carieră

Paul Olar

Paul Olar
03.07.2015

San Antonio ar putea reprezenta o candidată la finala NBA și în sezonul 2015/2016. Acest lucru se datorează hotărârii lui Tim Duncan de a-și continua glorioasa carieră.

Ajuns la 39 de ani, Duncan a discutat cu antrenorul Gregg Popovich, cei doi concluzionând că pivotul poate să îi ajute pe texani și la anul. Informația a fost anunțată de către cotidianul San Antonio Express-News.

Originar din Insulele Virgine, Tim a absolvit colegiul Wake Forest. El a fost draftat de către San Antonio Spurs de pe poziția întâi. Odată cu trecerea sezoanelor, numele lui Duncan a ajuns să rezoneze cu San Antonio.

Practic, jucătorul de 2.11 m a cucerit nu mai puțin de cinci titluri NBA. La 3 dintre acestea,  Tim a primit distincția de MVP al finalei. Totodată, căpitanul lui Spurs este MVP-ul competițiilor din 2002, respectiv 2003. 

La CV-ul fabulos al lui Duncan se adaugă și 15 prezențe la NBA All Star Game, precum și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Atena.

San Antonio Spurs s-a văzut eliminată în prima rundă a Play-Off-ului precedent. 

*Foto: slamonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate