Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timişoara a renunţat la serviciile lui Mladen Sljivancanin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.08.2014

BC Timba Timişoara s-a despărţit de baschetbalistul originar din Serbia, Mladen Sljivancanin, acesta având probleme medicale care nu-i permit să se antreneze. Contractul dintre cele două părţi a fost reziliat pe cale amiabilă. 

BC Timba Timişoara şi jucătorul Mladen Sljivancanin au decis, de comun acord, rezilierea contractului semnat în urmă cu o lună. Sportivul sârb a fost diagnosticat cu hernie de disc, afecţiune care nu îi permite să se antreneze sau să joace o perioadă mai lungă de timp. În aceste condiţii, conducerea clubului nostru caută soluţii pentru aducerea unui alt jucător care să completeze lotul”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a clubului bănăţean.

Sârbul de 29 de ani a jucat în stagiunea precedentă la echipa din ţara sa natală, KK Borac. 

Mai multe despre Mladen Sljivancanin puteţi citi AICI.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!