Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara renunță din nou la Mladen Sljivancanin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.10.2014

„Urșii” de la BC Timba Timișoara au anunțat prin intermediul unui mesaj pe una dintre rețelele de socializare faptul că, sârbul Mladen Sljivancanin nu mai este jucătorul formației pregătite de Bogdan Murărescu.

Conform acestora, contractul dintre cele două părți a fost reziliat pe cale amiabilă. Motivul despărțirii este acela că jucătorul a fost diagnosticat cu hernie de disc în vară, iar perioada de recuperare a baschetbalistului s-a dovedit a fi mult prea lungă şi grea, astfel că randamentul lui Sljivancanin nu s-a ridicat nici la aşteptările staff-ului tehnic şi nici al jucătorului.

Mai mult de atât, trebuie menționat că Mladen a fost adus pe Bega la mijlocul verii. Atunci, datorită acestor probleme medicale, Timba a renunțat la serviciile sale, însă, ulterior medicii au decis că sportivul nu necesită intervenție chirurgicală și poate să își continue activitatea pe parchet.

Totuși, acesta a prins trei meciuri în echipamentul galben-negru, două în campionat și unu în Cupa României. În cele două meciuri din LNBM, Mladen Sljivancanin a totalizat 20 de puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări și 11 la eficiență, în timp ce în Cupă a avut 6 puncte, 2 mingi recuperate, un assist și 3 la productivitate. 

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!