Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara, victorie pe terenul lui BC Mureș

Eduard Popa

Eduard Popa
21.03.2018

bc mures timba timisoara

BC Mureș a început în formula Porime, Șteff, Borșa, Engi și Gîrbea. De partea cealaltă, Timba i-a avut în primul 5 pe Medgyesi, Lazar, Reljic, Pierde și Dumic.

Primul sfert a fost unul extrem de spectaculos, cu tinerii mureșeni, conduși din teren de veteranul Borșa, reușind să facă față unei echipe mult mai experimentate a Timbei. Astfel, după primul sfert tabela de marcaj indica 25-25, cu Borșa înscriind 11 puncte. Echilibrul a continuat și în sfertul al doilea, iar mureșenii erau în avantaj, scor 41-40, cu 3:44 rămase de jucat, după un coș de 3 puncte al lui David Engi. Cu toate acestea Timba a terminat prima jumătate a meciului cu un run de 13-0 și a intrat la pauză cu 12 puncte avans, scor 53-41.

Borșa și Șteff au adus Mureșul la 7 puncte, scor 53-46. Sârbii Timbei au reușit însă să refacă diferența iar Reljic a semnat ultimele puncte ale sfertului pentru a duce scorul la 68-57. Situația s-a repetat și în sfertul patru, când David Engi Rosenfeld a semnat primele 5 puncte ale perioadei, dar apoi Timba a readus avantajul la mai mult de 10 puncte și a câștigat în cele din urmă cu 84-74.

Dejan Kovacevic și Andre Pierce au reușit fiecare câte 21 de puncte, americanul având un double-double cu 12 recuperări, în timp ce Filip Dumic a marcat 13 puncte. De partea cealaltă David Engi a înscris 23 de puncte, Tudor Gîrbea a reușit un double double cu 15 puncte și 14 recuperări, la fel și Alin Borșa cu 18 puncte, 12 recuperări și 7/7 la aruncări.

După acest meci BC Mureș și Timba ajung amândouă la 6 victorii și 15 înfrângeri.

În ultima etapă Timba va juca la BCM U Pitești, iar BC Mureș pe terenul lui Poli Iași.

*foto: Zsoli Jeffwarder

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!