Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară și Bobe Nicolescu vor îmbrăca echipamentul lui CSM CSU Oradea și în stagiunea viitoare

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.05.2017

CSM CSU Oradea se va baza și în sezonul viitor pe servciile lui Titus Nicoară și ale lui Bobe Nicolescu. Cei doi jucători români se află sub contract cu formația bihoreană și vor evolua și în stagiunea viitoare în culorile roș-albastre.

Titus Nicoară a revenit în vara lui 2016 la Oradea după două stagiuni petrecute la Steaua CSM EximBank. El evoluat în 32 de partide pentru CSM CSU Oradea în acest sezon cu medii statistice de 7.8 puncte, 5.1 recuperări și 1.1 pase decisive pentru un indice al eficienței de 9.9 unități.

Bogdan Nicolescu se va afla pentru al treilea sezon la Oradea. În actuala stagiune el a bifat 35 de meciuri, cu cifre de 2.0 puncte și 1.2 recuperări în 7.1 minute petrecute pe parchet.

Continuarea lui Nicoară și a lui Bobe Nicolescu a fost anunțată într-o conferință de presă de către președintele clubului bihorean, Șerban Sere.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!