Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Cred că voi fi bine primit de majoritatea fanilor”

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
31.10.2014

Titus Nicoară a vorbit despre începutul de sezon, despre meciul cu Oradea și despre obiectivele Stelei într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, steauabaschet.ro.

Steaua CSM Eximbank a reușit un debut perfect de sezon câștigand toate cele 3 partide din campionat și calificându-se în sferturile Cupei României unde vor întânli din nou formația BC Mureș. Fără doar și poate cea mai importantă victorie a startului de sezon este cea împotriva Asesoftului, echipă ce evoluează în grupele Eurocup. Titus Nicoară este de părere că acea partidă face parte din trecut deorecee pentru bucureșteni urmează un meci foarte greu, împotriva celor de la CSM-U Oradea.

„Cu toții cred că speram la un start foarte bun și putem spune că suntem pe drumul cel bun, dar mai avem mult de muncă find de abia la început de sezon. Victoria cu Asesoft face parte din trecut, având în vedere că trebuie să pregătim foarte bine meciul de la Oradea care se anunță unul extrem de greu", a explicat baschetbalistul.

Chiar dacă se întoarce ca adversar în Arena „Antonio Alexe”, extrema naționalei crede că va fi primit bine.

„Cred că voi fi bine primit de majoritatea fanilor având în vedere momentele frumoase trăite împreună anul trecut și rezultatele extraordinare obținute”, a mai spus Titus.

Întrebat despre proiectul Steaua CSM EximBank și despre obiectivele sale pentru acest sezon, jucătorul în vârstă de 26 de ani crede că proiectul roș-albaștrilor poate fi unul reușit pe termen lung.

„Consider că proiectul Steaua CSM Eximbank poate fi unul reușit pe termen lung. Având în vedere potențialul pe care acest brand îl are în timp se poate forma o echipă foarte competitivă și cu obiective îndrăznețe. Pentru acest sezon îmi doresc să reușim să ne calificăm cel puțin în semifinalele campionatului”, a concluzionat Nicoară.

Titus Nicoară are până acum o medie de 28:31 minute jucate , 6.7 recupărări, 1.31 pase decisive și 15.7 puncte marcate, fiind cel mai bun jucător stelist la acest capitol. Partida cu CSM Oradea este programată vineri, 31 octombrie, de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de postul Digisport 3.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    sau...
    nu neaparat!

    poti fi huiduit si de majoritate pt felul in care ai parasit echipa...

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    nicoara
    Chiar daca am fost unul dintre cei care l-au criticat foarte dur pe Nicoara si imi mentin criticile, sper ca nu va fi huiduit. Atat doar ca nici nu cred ca va fi bine primit. Sigur vor exista si aplauze si huiduieli dar sper ca majoritatea sa-l trateze ca pe orice alt jucator de la Steaua. Mi-am expus deja de multe ori punctul de vedere cu privire la "momentele frumoase traite impreuna". A fost doar un jucator care a venit pt bani la Oradea si atat, nu e vorba de atasament sau recunostinta.
    Hai CSM!

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!