Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Este foarte important să câștigăm primele două meciuri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2014

Înaintea primelor două meciuri din play-off dintre CSM Oradea și SCM U Craiova, Titus Nicoară, jucătorul pregătit de Cristian Achim, a prefațat pentru TotalBaschet acest duel cu oltenii. Nicoară a subliniat faptul că, echipa la care evoluează are nevoie de victorii în jocurile disputate pe teren propriu. 

„În primul rând jucăm în fața propriilor suporteri, care cu siguranță vor crea o atmosferă incendiară. Este foarte important să câștigăm primele două meciuri, iar cred că suntem pregatiti sută la sută pentru a reuși acest lucru. Va fi o serie echilibrată, iar fiecare meci poate conta decisiv. Craiova are un antrenor nou care cu siguranță va aduce lucruri noi la echipă, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Din punct de vedere individual craiovenii sunt foarte puternici. Au jucători experimentați care pot să iasă în evidență in fiecare moment al meciului”, a spus Nicoară într-o declarație acordată în exclusivitate site-ului nostru. 

Primul meci dintre Oradea și Craiova se va juca vineri, 26 aprilie, cu începere de la ora 19:15, în timp ce confruntarea secundă se va disputa cu o zi mai târziu, de această dată de la ora 19:00. Ambele jocuri vor fi transmise de stațiile locale Digi24 din Oradea și Craiova. 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!