Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară revine la CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2016

CSM CSU Oradea a obținut semnătura internționalului român Titus Nicoară, după cum anunță site-ul oficial al grupării bihorene. Extrema de forță revine la formația orădeană după un periplu de două sezoane la Steaua CSM EximBank. Titus Nicoară a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM CSU Oradea.

Ajuns la 28 de ani, Titus Nicoară a jucat 42 de partide pentru Steaua CSM EximBank în stagiunea trecută. El a încheiat cu cifre statistice de 12.2 puncte, 6.8 recuperări și 1.3 pase decisive. Tot alături de militari, Titus a prins și 10 partide în EuroCup dintre care 6 ca titular și pe care le-a încheiat cu medii de 10.6 puncte, 7.7 recuperări și 1.6 pase decisive în 26 de minute petrecute în medie pe meci.

În cariera sa, Titus Nicoară a mai jucat în Austria la Arkdia Lions, iar în țara noastră a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș, în afară de CSM CSU Oradea și Steaua. El are în palmares două Cupe ale României cucerite cu formația din Mediaș, iar în LNBM are un argint cu echipa bihoreană și un bronz cucerit chiar în acest sezon cu Steaua.

Titus Nicoară a reprezentat echipa națională a României la toate categoriile de vârstă, începând de la U16 și până la seniori.

Transferul lui Titus Nicoară este prima mutarea anunțată de campioana în exercițiu, CSM CSU Oradea, în această vară.

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Ma bucur ca am avut dreptate luna trecuta si nu mi-am batut gura degeaba, s-a concretizat zvonul din pacate pt unii care nu au crezut, bine ai venit acasa, Titus.

    cu 7 ani în urmă (16.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Welcome back
    O adevaratã fortã sub panou Titus.Dacã si Tibarna s-ar ridica la niv lu Mandache si Nicoara ce români am avea ohooo.Orcum la cap români stãm cel mai bine din camp zic eu.Sã nu uitam de apararea buna a lu Pasca,care pe defensivã nu e rãu deloc.Mã mir cã l-a lãsat Steaua sã plece.Sã stai numa în Baciu si Mihai Paul cam putin.Welcome back Titus.

    cu 7 ani în urmă (16.06.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Dada
      Nu mai avea contract, nu aveau ce sa ii faca.

      cu 7 ani în urmă (16.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    oare?!
    i-a revenit mintea la cap sau s-a despartit de iubita?!? :))

    cu 7 ani în urmă (16.06.2016)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      oare?!
      sa speram ca i-a venit mintea la cap.... daca e a doua varianta e mai nasol..... totusi... ce se intampla daca se impaca?? :)

      cu 7 ani în urmă (16.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Hulitorii!
    Imi aduc aminte cit a fost de hulit si jignit atunci cind a plecat la Steaua! Se pare ca au disparut hulitorii din Oradea. E totusi un lucru bun!

    cu 7 ani în urmă (16.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      1 an
      Vedem dupã 365 de zile :-) cã odatã si-a intors spatele la echipã, oras ...

      cu 7 ani în urmă (18.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    ....
    Steaua cred ca are planuri schimbã tot.Dezastru nu titlu nu cupa.Alta echipã tot.Perfectã mutare pt noi asta.
    Si-a dat seama ca mai bine e acasã.Zeno Sean Mandache Titus ce bine ar arata echipa asta + eventuali jucatori de mare valoare adusi

    cu 7 ani în urmă (16.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Ce fain...
    M-am intalnit cu parintii lui Titus cu ocazia F4 si All Star Game...i-am intrebat daca nu-l conving pe Copilu' sa vina acasa. D-na Claudia s-a uitat lung la mine (de fapt prin mine) si a semanat cateva secunde cu Gioconda.
    Atunci a incoltit speranta. Acum avem certitudinea.
    Daca Titus va reusi sa se "ajusteze" la fix in angrenajul "masinii de baschet CSM-CSU Oradea", eu zic ca o sa avem ce vedea.
    Nu stau sa bag seama la motivele, vehiculate de "Radio Santz", privind intoarcerea lui Titus ACASA.
    Imi place sa cred, si sper sa fie asa, ca stilul de joc al Campioanei noastre (nu va suparati pe mine, da' asa-m vine sa-i zic) a cantarit greu in favoarea deciziei de a reveni la origini.
    Bine ai venit acasa Titus !

    cu 7 ani în urmă (17.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh au cantarit banii ca deobicei la jucatorul roman. Adevarul adevarat e si ca el a jucat, fara suprare pt cariera lu frumoasa, cel mai bun baschet al vietii lui la Oradea cu Achim. Nici macar la Medias cu Soce nua jucat atata de bn, desi si acolo cand juca impreuna cu Ivanovic, erau fantastici. Numai ca pe vremea aia Ivan juca 5 si Titus 4, iar Ivan de pe 5 era ala care tot iesea pe semicerca avea mana de 3 si tot arsenalu. Titus la vremea aia nu arunca prea bn, dar uite ca daca ai ambitie poti invata si la maturitate.

      cu 7 ani în urmă (17.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Achim
    Achim a semnat prelungirea contractului cu CSM. Sa vedem cum continua campania de achiziții pt ca a început promițător. Mulțumim sponsorilor!

    cu 7 ani în urmă (17.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    campania de
    achizitii ar trebui deocamdata sa debuteze cu o serie de prelungiri gen Barnette, Zeno, etc.....si apoi cu noutatile :D

    cu 7 ani în urmă (17.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    acum avem nevoie de un super pivot si un conducator bun care da de 3p

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    si cind zic pivot, atunci vreau sa zic sa vad pe cineva care stie jocul si nu mai vreau sa vad cum ne chinuim sa recuperam si sa-l fortam pe barnette sa fie cel mai bun recuperator al nostru pt ca nu aveam pivot, nu mai vreau sa vad asa ceva, vreau un pivot adevarat...!!!

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Felicitari
    E cel mai bun!

    cu 7 ani în urmă (18.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!