Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Toccara Ross, „double-double” în înfrângerea echipei sale de la Târgoviște

Dan Oancia

Dan Oancia
20.10.2014

Satu Mare a rămas fără victorie în deplasările din noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin și după etapa a V-a. În ciuda începutului bun pe care l-au avut, la capătul căruia au condus cu 18-16 la Târgoviște, sătmărencele nu au putut ține pasul până la final. În fața unei echipe condusă din teren de Chrissy Givens în mare vervă, cu 31 de puncte, oaspetele de la Satu Mare au cedat la 48 de puncte diferență, 94-46.

Toccara Ross, care a evoluat peste 36 de minute în jocul de sâmbătă, și-a trecut în cont un „double-double”. A strâns până la final 14 puncte, 16 recuperări și o pasă decisivă. Cele mai multe puncte le-a reușit din interiorul semicercului, având 31% (5/16) procentaj de reușită. Restul punctelor le-a izbutit de la linia de libere, unde a avut 50% (4/8). A adunat 10 recuperări pe fază defensivă și șase pe atac.

Andreea Orosz a avut 13 puncte, trei recuperări și o pasă decisivă. Și Ramona Eniko a trecut de borna zecilor, contribuind la punctele marcate de Satu Mare cu 13 dintre acestea. Sătmărencele vor juca în etapa a șasea a campionatului pe teren propriu, împotriva echipei BCM Tymes Politehnica Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!