Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomislav Gabric, noul transfer al lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.08.2016

BCM U Pitești a anunțat prin intermediul site-ului oficial transferul lui Tomislav Gabric. Jucătorul sosește de la Metalac Valjevo și a semnat o înțelegere cu gruparea din Trivale valabilă pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Tomislav Gabric s-a născut pe 17 august 1995 la Sibenik în Croația. El măsoară 2.04 metri și evoluează pe pozițiile 3-4.

În sezonul precedent, Tomislav Gabric a evoluat pentru Metalac Valjevo și Jolly Sibenik. În Serbia el a bifat 8 partide cu medii de 9.2 puncte și 3.0 recuperări, iar în campionatul țării natale a jucat 5 meciuri și a adunat cifre statistice de 2.3 puncte și 1.6 recuperări. Gabric a bifat 25 de partide în Liga Adriatică, acolo unde a înregistrat 7.8 puncte și 2.6 recuperări în 18 minute jucate în medie pe meci.

În cariera sa, Tomislav Gabric a mai evoluat pentru Cibona Zagreb, în afara celor două echipe menționate mai sus.

Lotul lui BCM U Pitești arată astfel în acest moment:

-fundași: Adrian Tudor, Ghiță Balmuș, Adrian Oprea, Vlad Corpodean, Mihai Căprărescu
-extreme: Tomislav Gabric, Pavel Marinov, Alin Zaharie, Bogdan Stăncuț, Lucian Chirof, Alexandru Neguț
-pivoți: Aleksandar Mladenovic, Vincent Hunter

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    ...
    Ma asteptam mai mult de la campania de achizitii. Am incercat si anul trecut cu jucatori tineri, Bobrov, Jogela, care n au reusit sa se impuna si sa aduca un plus echipei. Sa vedem ce coordonator de joc vom aduce, sper sa fie de calitate. Pare un lot mai slabut decat cel de anul trecut, Max, Lee, Diggs au fost inlocuiti de Marinov si Gabric deocamdata. Totusi, am mare incredere in Hristu, sper sa reuseasca sa faca o echipa buna.

    cu 7 ani în urmă (07.08.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Lot pitesti
    Mie mi se pare o achizitie buna. Daca el confirma, merita tinut aici mai mult. Nu il poti compara cu Jogela, joaca aceleasi pozitii, dar e mai inalt, mai solid. Arunca bine de afara, Jogela nu facea asta. In plus are meciuri multe in Liga Adriatica, ceea ce Jogela nu avea. Totusi, croatii sunt talentati. Eu cred ca la pozitiile 3-4-5 stam foarte bine in ciuda faptului ca nu avem pivot roman. Plusul vine de la Marinov si Gabric care joaca atat 3 cat si 4. Inca un fundas de culoare si avem echipa buna. Sapera stie ce jucatori ia, nu mai comentati atata. Rezultatele oficiale vor vorbi.

    cu 7 ani în urmă (07.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!