Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop și Ivan Siriscevic, despre victoria cu Dinamo Știința: „Am venit pregătiți”

Mara Mihăilescu, Ana-Maria Tutunaru

Mara Mihăilescu, Ana-Maria Tutunaru
03.11.2018

tony bishop siriscevic

BCM U Pitești a reușit o nouă victorie, a treia consecutivă, scor 98-73 pe teren propriu, în fața celor de la Dinamo Știința București.

Cei mai buni marcatori ai piteștenilor au fost prezenți la conferința de presă de după meci și au oferit câte o reacție despre partida cu Dinamo și debutul noului sezon:

„A fost un joc foarte bun, echipa noastră a venit pregătită să joace. În primele sferturi scorul a fost foarte strâns, echipele au jucat bine atât în defensivă cât și în ofensivă. Fanii noștri au fost minunați azi, am jucat din nou ”în casa noastră”, ne-au încurajat tot meciul. Liga din România mi se pare foarte bună, foarte bună organizarea, toată lumea arată foarte multă implicare pentru baschet. Piteştiul este un oraş minunat, chiar dacă este mai mic, dar pentru mine este foarte frumos. Pentru următorul meci trebuie să jucăm cu aceeaşi intensitate, acelaşi efort şi să câştigăm”, a spus Tony Bishop.

Americanul a fost cel mai bun jucător al piteștenilor, cu 21 de puncte și 10 recuperări. El a fost secondat de către Ivan Siriscevic, care a marcat 19 puncte și a spus următoarele lucruri despre duelul cu Dinamo:

„A fost un joc foarte important pentru noi şi l-am câştigat, dar trebuie să luam fiecare meci pas cu pas şi pentru a consolida această victorie trebuie să continuăm să câştigăm. Îmi place mult oraşul Piteşti, cel mai mult îmi plac oamenii care vin şi ne încurajează la meciuri pentru că de exemplu la Craiova nu a fost aşa şi să joci într-o sală plină de suporteri este minunat. Sentimentul pe care îl am, ştiind că atâţia oameni ne încurajează din sală, este superb, te face să te lupţi pentru fiecare minge. Pentru meciul următor, sper să îi batem, avem la dispoziţie o săptămână şi ne vom duce acolo pentru victorie.”

BCM U Pitești a ajuns la 3 victorii și 2 înfrângeri și urmează să întâlnească etapa viitoare pe cei de la SCM U Craiova.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!