Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop a ajuns în România

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
20.09.2018

tony bishop pitesti

În cursul dimineții zilei de 20 septembrie, Tony Bishop, ultimul transfer realizat de cei de la BCM U Pitești, a ajuns în România.

Acesta a jucat în urmă cu două zile în preliminariile FIBA World Cup pentru Panama, într-un meci contra Statelor Unite ale Americii. Panama a pierdut în fața americanilor cu scorul 48-78 (7-18, 16-18, 15-21, 10-21), după un meci în care au fost dominați de la început până la sfârșit.

Tony Bishop a reușit să înscrie 2 puncte, cu procentaje de 50% la aruncările de 2 puncte (1/2) și 0% la aruncările de 3 puncte (0/4), neavând acordată vreo liberă. La acestea a adăugat 5 recuperări (una ofensivă, 4 defensive) și o pasă decisivă.

Cele două echipe evoluează în grupa E a preliminariilor. SUA este liderul grupei, cu 7 victorii și o înfrângere, în timp ce Panama ocupă poziția a 6-a, ultima din grupă, la egalitate cu Mexic, cu 3 victorii și 5 înfrângeri.

Acesta a acordat, de asemenea, primele declarații în calitate de jucător al grupării alb-violete pentru site-ul oficial al echipei:

“Sunt încântat că fac parte din lotul BCM U Pitești. Cred că am făcut o alegere bună și aștept să încep pregătirea alături de echipă. Știu că voi avea colegi experimentați, iar acest lucru este unul benefic. Despre campionatul românesc știu că este unul respectat și puternic. Voi munci din greu pentru a avea rezultate. Sunt nerăbdător să fac cunoștință cu suporterii piteșteni, pe care îi aștept să ne fie alături la fiecare meci.”

Cel mai probabil, jucătorul cu dublă cetățenie, americană și panameză, va fi integrat în lotul pitestenilor până la Memorialul George Ziguli, ce va avea loc în perioada 28-29 septembrie, la sala Trivale din Pitești.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!