Stiri

Tony Bishop a condus naționala Panama în victoria în fața Mexicului

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
30.11.2018

tony bishop panama

În cursul nopții de joi, 29 noiebrie, reprezentantiva Panama a întâlnit echipa națională a Mexicului, în campania de calificare pentru FIBA World CUP 2019.

Elevii lui Manuel Hussain s-au impus cu scorul 76-65, după un meci dominat în totalitate de panamezi. Tony Bishop, jucătorul aflat la primul sezon competițional în România, alături de BCM U Pitești, a fost pe langa căpitanul echipei și unul dintre cei mai importanți realizatori ai partidei.

În 32:21 de minute petrecute pe parchet, vulturul alb-violet a avut procentaje de 67% la aruncările de la mare distanță (2/3), 50% la aruncările de 2 puncte (3/6) și 50% la linia de libere (2/4), pentru un total de 14 puncte. La acestea a adăugat 8 recuperări (una ofensivă), 4 pase decisive și 2 mingi câștigate, pentru un indice de eficiență de +19.

Astfel, Panama a reușit să își păstreze șansele de calificare, bifând a patra victorie în 12 meciuri jucate până în acest moment. Jucătorul cu dublă cetățenie urmează să joace a doua partidă din această fereastră de calificare, duminică, 2 decembrie, contra reprezentantei Puerto Rico.

Apoi se întoarce în țară pentru a pregăti alături de colegii săi partida contra celor de la U-BT Cluj Napoca, din sala Trivale. Acest meci va avea loc miercuri, 5 decembrie, începând cu orele 18:00.

În campionatul intern Tony Bishop are medii de 11.9 puncte, 6.3 recuperări și 1.4 pase decisive pe meci, în 7 partide disputate alături de echipa piteșteană.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!