Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop, autorul numeroaselor reveniri ale argeșenilor

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.02.2019

BCM U Pitești a pierdut la limită partida din deplasare, scor 80-76, după un meci în care argeșenii au revenit de la un deficit de 17 puncte.

Tony Bishop a fost cel mai bun jucător al celor de la BCM U Pitești. Panamezul a fost autorul numeroaselor reveniri pe care le-a avut echipa sa de-a lungul partidei. Bishop a jucat 35 de minute, timp în care și-a trecut în cont 17 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +25. Panamezul a marcat 5/9 de la 2 puncte (56%), 1/3 de la 3 puncte (33%) și 4/6 de la linia de libere (67%).

În acest sezon de LNBM, Tony Bishop a adunat medii de 13.5 puncte, 6.8 recuperări și 1.5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +16.1 pe meci.

Ivan Siriscevic, cel mai bun marcator al argeșenilor, a reușit să înscrie 18 puncte, la care a mai adăugat 3 recuperări, toate pentru un indice al eficienței de +13. Croatul a marcat 2/4 de la 2 puncte (50%), 3/6 de la 3 puncte (50%) și 5/8 de la linia de libere (63%).

În această ediție a LNBM, Ivan Siriscevic a adunat medii de 13.9 puncte, 3.9 recuperări și 1.5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +12.2 pe meci.

Pentru BCM U FC Argeș Pitești urmează partida de pe teren propriu contra SCM Timișoara, contând pentru etapa a patra din Grupa Roșie.

 

*foto: Sportul Doljean

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Cu siguranta cel mai valoros jucator al Pitestiului. Printre putinii care trebuie pastrati si in sezonul viitor.

    cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Plus
      Kirilenko și Jerry

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      @gyke
      Korniienko, intr adevar si eu cred ca Bishop, Korniienko si Jerry sunt jucători de valoare plus Siricevic care si el e un jucător bun. Si cu toate astea, rezultatele sunt slabe, mă gândesc ca i si o problemă a antrenorului...

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Trebuie să îi dau un miel lui Kornilenko...
      La Pitești sunt mai multe probleme, are și Nini partea lui, dar și managementul... Discuția e amplă și eu am mai spus câte ceva de-a lungul timpului. În fine, anul ăsta, în ciuda unor greșeli și a faptului că echipa e absolut nouă, aveți o șansă la semifinale, dar doar dacă prindeți Craiova în sferturi.

      cu 5 ani în urmă (03.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!