Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop, cel mai eficient jucător al celor de la BCM U FC Argeș Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
13.01.2019

tony

BCM U FC Argeș Pitești a cedat, în deplasare, în fața celor de la CSM CSU Oradea, scor 82-76. Gazdele s-au impus la o diferență de 6 puncte, după un meci extrem de echilibrat, cu numeroase schimbări de lider, decis în urmă unui joc mai bun al acestora în ultimele 10 minute ale partidei.

Cel mai eficient jucător al pitestenilor a fost Tony Bishop.

În cele 26:28 de minute petrecute pe parchet, Bishop a avut procentaje de 66% la aruncările de 2 puncte (8/12) și 50% la linia de libere (2/4), fără să încerce vreo aruncare de la mare distanță. La acest total de 18 de puncte a aduagat 7 recuperări (3 ofensive, 4 defensive), o pasă decisivă, dar și 2 mingi câștigate.

Acesta a bifat o revenire spectaculoasă după o accidentare ce l-a ținut departe de teren mai mult de o lună. După cele 27:34 de minute de joc în meciul contra celor de al U-BT Cluj Napoca, precedate de cele două partide alături de naționala Panama, Tony a resimțit o accidentare.

După verificări, acesta a apărut pe banca vulturilor “alb-violeți” cu piciorul un ghips și un diagnostic de leziune musculară. Ulterior, au existat zvonuri care ar fi spus că Tony este suspect de ruptură a tendonului ahilian, însă, în foarte scurt timp, a primit vești bune, revenind mai repede decât era așteptat la antrenamente alături de coechipierii săi.

În acest sezon, în 9 meciuri jucate alături de BCM U Pitești, internaționalul panamez a avut medii de 12.9 puncte, 6.4 recuperări și 1.6 pase decisive.

Astfel, după o perioada dificilă, în special în ceea ce privește accidentările, piteștenii par să fi reușit să readucă în lot un jucător ce poate avea un rol foarte important atât în “Top 6”, cât și în fazele superioare ale campionatului.

Rămâne de văzut când vor fi incluși în loc și ceilalți doi accidentați ai acestora, Iulian Orbeanu, Jahii Carson și Maksim Sturanovic.

 

*SURSA foto: facebook BCM U FC Arges Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!