Stiri

Tony Parker a dezvăluit că timp de un an Tim Duncan nu i-a vorbit

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
22.04.2014

Vedetele lui San Antonio Spurs, Tony Parker și Tim Duncan au avut o relație extrem de rece la începutul colaborării lor. După cum a declarat Parker pentru ESPN, în anul său de debut în NBA, Duncan, vedeta echipei, nu i-a adresat niciun cuvânt.

„Nu a vorbit cu mine tot anul. A fost destul de ciudat să vin din Franța și superstarul echipei să nu vorbească cu mine, conducătorul de joc. A fost greu.  Eu ar fi trebuit să comunic cu toți coechipierii. Pe măsură ce am crescut ca echipă și i-am câștigat încrederea, pot spune că avem o relație specială pentru că mă simt apropiat de el în joc. Chiar și dincolo de teren am trecut prin multe pe parcursul carierei, iar acest lucru ne-a apropiat.”

Tony Parker și-a mai adus aminte de faptul că momentul în care a prins curaj să își spună părerile în fața lui Duncan a fost în 2003, după ce Spurs au câștigat campionatul. După prima lor conversație, spune francezul, a fost extrem de fericit:

„Îmi aduc aminte că m-am bucurat când în sfârșit a vorbit cu mine. Mă gândeam că până la urmă poate este ok să rămân la echipă. Dacă Timmy nu vorbește cu tine, este foarte greu să joci la Spurs. El este însăși echipa. Cred că trebuie să îi câștigi respectul și mi se pare corect, pe atunci aveam doar 19 ani. Asta simțeam, că trebuie să câștig respectul tuturor, în special al antrenorului Gregg Popovich. În primi 3-4 ani a fost ca un război cu el. ”

Până la urmă Parker a devenit un jucător de bază la San Antonio și chiar a câștigat titlul de MVP al finalei NBA în 2007.  

 

 

sursa articol: www.slamonline.com

sursa foto: insider.espn.go.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate