Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Top 6 M. Etapa VI - MVP: Igor Mijajlovic

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.03.2017

Căpitanul lui CSU Sibiu, Igor Mijajlovic a fost cel mai bun jucător al etapei a VI-a din Top 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sârbul din lotul Sibiului este declarat de Total Baschet MVP-ul etapei, fiind jucătorul cu cele mai bune medii înregistrate în primul meci din returul fazei a doua a campionatului. 

CSU Sibiu a învins în etapa a VI-a pe BC SCM Timișoara cu scorul de 90-85, partizanul formației galben-albastre fiind căpitanul Igor Mijajlovic. Sârbul aflat la al doilea sezon la Sibiu a jucat mai bine de 36 de minute și a încheiat cu medii bune la capitolul aruncări și pase decisive. Igor a reușit 3/5 aruncări de 2 puncte, 4/8 de 3 puncte și 10/13 libere, totalizând 28 de puncte.

Sportivul de origine sârbă a fost aproape de double-double, având și 8 pase decisive. De asemenea, a mai reușit o recuperare și o intercepție, toate mediile ducând către un indice al eficienței de 28 de unități. 

Igor Mijajlovic a stabilit un record propriu la numărul de puncte marcate și eficiență, aflându-se la cea mai bună prestație din actuala ediție de campionat. 

Sârbul este liderul echipei sale la puncte, cu o medie de 15,4 puncte pe meci. Igor Mijajlovic mai adună, în medie, 2,3 recuperări pe meci și 4,4 pase decisive. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!