Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Top 6F. Etapa IX - MVP: Biljana Pesovic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.03.2017

Olimpia CSU Brașov a reușit în ultima etapă din lupta pentru locurile 1-6 din LNBF să învingă pe teren propriu pe deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște. Brașovencele s-au impus la 6 puncte diferență, scor final 80-74, într-un meci în care eleva lui Dan Calancea, Biljana Pesovic, a avut o prestație extrem de solidă și sigură, prestație în urma căreia site-ul nostru i-a acordat titlul de MVP al etapei. 

Pesovic a fost integralistă împotriva unor adversare extrem de puternice în persoana jucătoarelor de la Târgoviște, timp în care baschetbalista originară din Serbia și-a definitivat o linie statistică foarte solidă. Biljana a încheiat confruntarea cu 20 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și nicio minge pierdută în 40 de minute jucate, având la final un indice la eficiență de 24 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Biljana Pesovic a avut 67% (6/9) din interiorul semicercului, 40% (2/5) de la mare distanță, respectiv 100% (2/2) din dreptul liniei de fault. 

Componenta Olimpiei CSU Brașov a bifat 26 de prezenție în echipamenul alb-albastru în acest sezon al Ligii Națioanle de Baschet Feminin, timp în care a acumulat medii de 14.6 puncte, 5.3 recuperări, 4.0 pase decisive, 1.5 intercepții, 2.5 mingi pierdute și 15.6 la productivitate, toate acestea în 36:21 minute petrecute în medie pe suprafața de joc. 

Performerele etapei a 9-a din faza secundă a sezonului regulat:

Puncte: Monique Coker (CSM Târgoviște) - 26

Recuperări: Kristina Baltic (CSM Satu Mare)

Pase decisive: Jeanette La Shae Jackson (Phoenix Galați) - 8

Capace: Kristina Higgins (Olimpia CSU Brașov) - 3

Eficiență: Monique Coker (CSM Târgoviște) - 27

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!