Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Top 6F. Etapa VIII - MVP: Janeesa Jeffery

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.03.2017

Baschetbalista formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, americanca Janeesa Jeffery, este în opinia site-ului nostru MVP-ul etapei a 8-a din Grupa 1-6 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Sportiva pregătită de Zoran Mikes a avut o prestație solidă în victoria de pe teren propriu a campioanei în exercițiu, 81-57, în fața echipei Olimpia CSU Brașov. 

Jucătoarea venită de peste ocean a fost folosită încă din prima secundă a întâlnirii cu Olimpia Brașov, iar în total a lipsit de pe parchet pe toată durata jocului doar un minut și 18 secunde. În tot acest timp, Janeesa și-a trecut în cont primul double-double din acest sezon cu 17 puncte și 10 recuperări (8 defensive, 2 ofensive), cifre la care a mai adăugat și 5 pase decisive, 5 intercepții, dar și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 28 de unități. Strict din punct de vedere al procentajelor, sportiva de la Sepsi a încheiat disputa cu 67% (4/6) de la 2 puncte, respectiv 43% (3/7) de la mare distanță. 

Janeesa Jeffery nu a lipsit niciun meci pentru Sepsi în acest sezon al LNBF, având în cele 25 de meciuri jucate medii de 16.6 puncte, 6.9 recuperări, 4.0 pase decisive, 2.5 intercepții, 2.8 mingi pierdute și 19.8 la productivitate, toate acestea în 35:49 minute petrecute în medie pe suprafața de joc. 

Performerii etapei a 8-a din Grupa 1-6: 

Puncte: Taneisha Harrison (Universitatea Cluj), Michaela Houser (Olimpia CSU Brașov) - 21

Recuperări: Chastity Reed (CSM Satu Mare) - 16

Pase decisive: Taneisha Harrison (Universitatea Cluj) - 7

Intercepții: Janeesa Jeffery (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) - 5

Capace: Brittany Denson (Universitatea Cluj) - 5

Eficiență: Janeesa Jeffery (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) - 28

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!