Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Top 6M. Etapa VII - MVP: Kyndall Dykes

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2017

U-BT Cluj-Napoca a bifat o nouă victorie în sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin în fieful formației BCM U Pitești, scor final 89-73, într-un meci în care americanul Kyndall Dykes a fost extrem de aproape de a realiza primul triple-double al sezonului în întrecerea masculină. În urma prestației din Trivale, Dykes a fost desemnat de site-ul nostru MVP-ul etapei a 7-a din a doua fază a sezonului regulat. 

Dykes a fost prezent pe parchet preț de 29 de minute, din postura de titular, timp în care și-a trecut în cont 17 puncte, 7 recuperări (toate defensive) și 9 pase decisive, cifre la care a mai adăugat și 3 intercepții, dar și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 29 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Kyndall a avut o zi bună pe parchetul sălii argeșene, terminând jocul cu 78% (7/9) din interiorul semicercului, 0% (0/1) de la mare distanță, respectiv 100% (3/3) din dreptul liniei de fault. 

Performerii rundei a 7-a din lupta pentru locurile 1-6:

Puncte: Maksym Pustozvonov (U-BT Cluj) - 19

Recuperări: Ousmane Barro (U-BT Cluj) - 11

Pase decisive: Kyndall Dykes (U-BT Cluj) - 9

Intercepții: Kevin Hardy (CSU Sibiu) - 4

Capace: Chris Cooper (CSU Sibiu) - 2

Eficiență: Kyndall Dykes (U-BT Cluj) - 29

*Foto: Mircea Roșca (sportpictrures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    MVP
    Posibil sa fie și MVP-UL campionatului la sfârșit de sezon, asta doar datorită eficienței din campionat de până acum, dacă nu mă înșel e cel mai eficient jucător de la noi din campionat. Hai U-BT

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!