Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Topcov a reluat antrenamentele. Țibîrnă ar putea s-o facă joi

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.02.2013

Vești mai bune pentru suporterii lui CSM Oradea. Sasha Topcov, pivotul titular al echipei, a reluat antrenamentele alături de colegii săi de echipă.

Sportivul ex-iugoslav a ratat ședințele de pregătire de luni și marți, însă miercuri a participat la ambele antrenamente organizate. El a avut febră și urmat tratament medicamentos strict. În urma analizelor a reieșit că nu este vorba despre un virus infecțios. Topcov are șanse mari de a juca în partida de vineri (08.02), cu CSU Ploiești. Sârbul are medii stagionale de 12.9 puncte (65% din acțiune), 4.4 recuperări și 0.7 intercepții cu 1.4 posesii pierdute pentru 13.8 la eficiență.

În schimb, Bogdan Țibîrnă a ratat antrenamentele de marți și miercuri, însă pivotul originar din Iași se simte mai bine și ar putea să se antreneze alături de colegii săi în cursul zilei de joi. De notat că tânărul de 22 ani a acuzat dureri la spate în urma cărora medicul sportiv a recomandat un repaos total de 48 ore. Țibîrnă are medii de 7.3 puncte (68% din acțiune), 4.0 recuperări și 1.0 capace cu 1.1 posesii pierdute pentru 9.3 la eficiență.

Meciul dintre CSM Oradea și CSU Ploiești se va desfășura vineri (08.02), cu începere de la ora 19:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!