Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trei jucători de la BC Timișoara cu peste 20 de puncte marcate la Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.01.2016

BC Timișoara a obținut prima victorie pe teren străin în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa condusă de Nenad Mandic s-a impus cu scorul de 99-87 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, într-o partidă în care nu mai puțin de trei jucători timișoreni au terminat cu peste 20 puncte marcate.

Slobodan Dundjerski, fost jucător la Gaz Metan actualmente la Timișoara, a fost cel mai bun jucător al meciului. Conducătorul de joc a terminat cu 23 de puncte, 13 pase decisive, o recuperare, o intercepție dar și 5 mingi pierdute. În 35 de minute petrecute pe parchet, sârbul a marcat 6/7 de la 2 puncte, 2/4 de la 3 puncte  și 5/8 de la linia de libere. După această performanță, Slobodan Dunjerski a înregistrat un indice al eficienței de 27 de unități.

Tot cu 23 de puncte a terminat și Mladen Jeremic, cel care a mai adunat 4 pase decisive, 3 recuperări, 2 intercepții și 5 mingi pierdute. Cu 6/8 de la 2 puncte, 3/7 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, sârbul lui BC Timișoara a acumulat un index al eficienței de 21 de unități.

Dalibor Djapa a completat trio-ul jucătorilor de la BC Timișoara cu peste 20 puncte marcate. Pivotul a terminat partida de la Mediaș cu 22 de puncte, 5 recuperări și o intercepție. Djapa a fost aproape perfect din acțiune, iar cu 5/5 de la 2 puncte și 4/5 de la linia de libere a strâns un indice al eficienței de 27 de unități.

foto: tribuna.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!