Stiri

Trei la trei cu oamenii mei în ParkLake Shopping Center

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.05.2019

sport arena 3x3 parklake

Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul național de baschet 3x3, va debuta în forță pe o piesă compusă de Junkyard și Electric Brother care va da tonul la Superbet 3x3 Challenge, primul turneu al anului. Evenimentul va avea loc între 10 și 12 mai la ParkLake Shopping Center și va reuni la start peste 300 de participanți.

Piesa “3x3” va fi lansată în mod oficial în cadrul evenimentului Superbet 3x3 Challenge, sâmbătă dupa amiază, atunci când Junkyard și Electric Brother vor interpreta live, în premieră absolută, melodia care a fost compusă special pentru evenimentele Sport Arena Streetball și va deveni sound-ul oficial al sezonului 2019. Pe ritmul muzicii și al mingii de baschet driblate cu intensitate atât jucătorii cât și spectatorii vor avea parte de un week-end plin de acțiune în ParkLake Shopping Center.

Meciul celebrităților, în care vor evolua Lora, Speak, Ionuț Ghenu, Vlad Munteanu și Virgil Stănescu, va avea loc duminică după amiază, în timp ce demonstrațiile de slam-dunk, momentele de dans și majorete precum și concursurile pentru spectatori vor anima competiția în ambele zile. Dunkerii Marco Favretto din Italia și Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculoși dunkeri din Europa, se vor duela în mai multe reprezentații, atât sâmbătă cât și duminică.

sportarena 3x3

Fiecare jucător va puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3, iar punctele acumulate de jucătorii români contribuie în clasamentul mondial pe națiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Componentele lotului național feminin de baschet 3x3, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu și Ancuța Stoenescu, alături de Daiana Tănase, vor evolua pentru Știința București și vor încerca să își apere titlul cucerit anul trecut la același turneu de debut. Echipe din Serbia și Grecia alături de cele mai bune echipe românești vor fi prezente în turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Părinții vor trăi din nou la intensitate maximă partidele de la categoriile baby și mini, cei mai mici baschetbaliști trăind și la edițiile precedente momente de neuitat pe teren.

Concursul Superbet Lucky Shot va oferi spectatorilor șansa să câștige un premiu în bani în valoare de 250 de lei, provocând astfel fanii fenomenului 3x3 să devină chiar ei vedete pe terenul de joc.

streetball 3x3

Superbet 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul este susținut de Superbet – naming partner, Mastercard, Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners. Promovat de ProFM. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate