Stiri

Trei meciuri în patru zile pentru CSU Alba Iulia în Liga Europei Centrale

Eduard Popa

Eduard Popa
27.01.2016

csu_alba_iulia_cewl

CSU Alba Iulia a terminat oficial sezonul regulat din LNBM miercurea trecută, după victoria cu CSM Satu Mare, scor 113-37. Astfel elevele lui Miroslav Popov şi-au asigurat matematic prezenţa pe podiumul competiţiei la sfârşitul sezonului regulat, cu 14 victorii şi 6 înfrângeri.

Cu toate acestea, programul albaiuliencelor rămâne unul dificil. Astăzi CSU Alba Iulia va juca primul din cele trei meciuri din această săptămână din Liga Europei Centrale (CEWL) pe care le mai de jucat în Grupa A a competiţiei.

Primul adversar este Slovanka Mlada, echipă pe care elevele lui Miroslav Popov au îînvins-o cu 77-56 pe teren propriu. Partida dintre CSU Alba Iulia şi echipa din Cehia se va desfăşura astăzi de la ora 19:45.

A doua partidă se va disputa joi, de la ora 19:00 cu VS Praha. În partida tur albaiuliencele s-au impus în Sala Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia cu scorul de 78-57.

Sâmbătă CSU Alba Iulia se va deplasa în Slovacia, pentru duelul cu MBK Ruzomberok, echipă pe care albaiuliencele au învins-o cu 76-73 şi care în acest moment este liderul provizoriu al Grupei A, cu 4 victorii şi o înfrângere.

Albaiuliencele au nevoie de o singură victorie pentru a intra în Final Four-ul CEWL .Reaminim că CSU Alba Iulia este vicecampioana competiţiei, după ce în 2014 a reuşit chiar să câştige Liga Europei Centrale. În ambele finale CSU a înfruntat Univ. Goldiş ICIM Arad. 

*foto: facebook CSU Alba Iulia/Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!