Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trei tineri baschetbalişti alături de Energia Târgu Jiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.07.2014

Deţinătoarea Cupei României, CS Energia Târgu Jiu, a anunţat conform site-ului sportingorj.ro faptul că, trei dintre campionii de la CSS Târgu Jiu la U16, Silviu Sanda, Adrian Vlad și Alexandru Berca, vor avea ocazia să facă pasul la echipa de seniori, iar Răzvan Bratoloveanu va îmbrăca în continuare echipamentul oltenilor. 

„Bratoloveanu va rămâne la prima echipă și pe lângă el vor mai fi promovați trei jucători de la campioana under 16, Silviu Sanda, Adrian Vlad și Alexandru Berca. Ar fi fost și Camil Berculescu, dar el a ales să se transfere la U Banca Transilvania Cluj”, a declarat Claudiu Alionescu, secundul Energiei, fiind citat de sursa amintită mai sus. 

Totodată, Claudiu Alionescu va fi antrenorul principal al echipei secunde a Energiei în Liga I, urmând să fie ajutat de Alexandru Gliga, care a decis, la rândul lui, să pună punct carierei de jucător.

„Mă voi dedica doar muncii de antrenorat, deși intenționam să mai evoluez la echipa a doua, acolo unde sunt niște copii care mai au nevoie de unul, doi jucători cu experiență pe lângă ei pentru a crește și pentru a căpăta încredere, însă după discuția cu domnul Constantinides am ajuns la concluzia că este bine să mă ocup doar de antrenorat. Fiecare echipă de Ligă Națională este obligată să înscrie echipă în Liga 1 în care să folosească șapte jucători sub 20 de ani din care unul obligatoriu pe teren pe tot parcursul jocului. Voi fi antrenor la echipa a doua unde mă va ajuta foarte mult și Alex Gliga, care a fost nevoit să-și încheie anul acesta cariera de jucător din cauza unei probleme medicale”, a încheiat Alionescu în declaraţia acordată celor de la sportingorj.ro.

Citiţi şi

Porter Troupe va semna prelungirea contractului cu Energia Târgu Jiu

*Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!