Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trey Zeigler, fost jucător la U-BT Cluj Napoca în sezonul 2017-2018, se alătură celor de la CSO Voluntari (Surse)

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
22.08.2018

trey ziegler voluntari

Potrivit surselor noastre, americanul Ernest Franklin Zeigler a ajuns la o înțelegere pentru sezonul competițional 2018-2019 cu CSO Voluntari.

El se află la a doua experiență în România, după ce sezonul trecut s-a alăturat în luna martie celor de la U-BT Cluj Napoca. La clujeni, acesta a venit în calitate de al 7-lea străîn, mutare explicată de Mihai Silvasan ca o soluție pentru programul foarte încărcat al echipei. Zeigler a evoluat la debutul în Liga Națională în 10 partide, cu medii statistice de 6.3 puncte, 1.7 recuperări și 1.1 pase decisive, în 11 minute jucate pe meci.

Sezonul 2016-2017 l-a început în Luxemburg, la BBC Bascharage Hedgehogs, pentru care a evoluat în 10 meciuri, cu medii de 20 de puncte, 6,5 recuperări şi 4 pase decisive. În a două parte a sezonului, mai precis în urmă cu un an, s-a mutat în Marea Britanie la Worcester Wolves. Aici a evoluat în 12 partide, acumulând medii de 12,6 puncte, 2,8 recuperări şi 2,1 pase decisive pe meci.

Un alt transfer realizat de CSO Voluntari este sârbul Svetozar Popovic.În sezonul 2016/2017, acesta a evoluat în 5 partide pentru Sport Klub Tirana, cu medii statistice de 5.7 puncte, 4.2 recuperări și 4.7 pase decisive. Apoi s-a transferat la Zlatibor Cajetina, unde în 30 de partide a avut medii statistice de 13.1 puncte, 5.2 recuperări și 8.5 pase decisive.

CSO Voluntari s-a înțeles și cu americanul Aron Nwankwo, în vârstă de 26 de ani. În sezonul 2017/2018, acesta a evoluat pentru Apop Paphou, în prima ligă din Cipru. Nwankwo a avut medii statistice de 16.8 puncte, 10.8 recuperări și o pasă decisivă, în 6 meciuri jucate, cu medii de 36 de minute pe partidă.

Al patrulea transfer efectuat de CSO Voluntari este Petar Vukovic, un jucător sârb în vârstă de 21 de ani, fost junior al celor de la Zarkovo Belgrad.

Ilfovenii vor fi în continuare antrenați de Eugen Ilie și în sezonul următor și vor începe primul sezon al LNBM în noul format de superligă în Urna valorică B.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!