Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tribut adus de trei dintre jucătorii orădeni faimosului rapper Nipsey Hussle.GALERIE FOTO

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
26.04.2019

1h

Joi, 25 aprilie 2019, a avut loc debutul în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru CSM CSU Oradea și BCM U FC Argeș Pitești, partidă destul de echilibrată ce s-a încheiat cu victoria gazdelor, în Arena Antonio Alexe, scor final 81-77.

În afara unui prim pas făcut de aceștia în vederea accederii în semifinale, dar și de un nou loc interactiv amenajat în afara sălii, având în program numere de magie, serii de autografe cu Muhamed Pasalic și tatuaje temporare, fanii prezenți la partida contra BCM U FC Argeș Pitești au mai avut parte de încă o surpriză la intrarea în sală, de data aceasta oferită de trei dintre cei mai importanți jucători ai echipei lor favorite.

Obișnuiți să îi urmărească ”la lucru” pe Richard, cu numărul 0, Watson cu numărul 4 și dornici să îl revadă în teren pentru prima dată acasă pe Barnette, purtând numărul 6, susținătorii ”leilor roșii” i-au găsit pe cei trei protagoniști având toți pe spate numele ”Hussle”.

Nipsey Hussle, cunoscutul rapper în vârstă de doar 33 de ani, a fost împușcat duminică, 31 martie, în fața magazinului său din Los Angeles, fiind un adevărat activist în ceea ce privește drepturile omului și un membru 100% devotat al comunității sale din cartierul Crenshaw, Los Angeles, California.

h2

Gestul celor trei vine după o serie impresionantă de mesaje emoționante din lumea baschetului internațional, în special din NBA, al unor jucători precum Stephen Curry, Lebron James, DeAndre Jordan, Dwyane Wade, Isaiah Thomas și mulți alții, în frunte cu Jimmy Buttler și Russell Westbrook.

h3

La doar câteva zile după nefericitul eveniment, Russell Westbrook a fost autorul unei performanțe istorice, primul dublu triple-double din istoria NBA, de la Wilt Chamberlain, din 2 februarie 1968, performanță pe care i-a dedicat-o lui Nipsey, în timp ce Jimmy Buttler a postat o fotografie pe rețelele de socializare purtând un maieu de joc al echipei sale, Philadelphia 76ers, cu numărul său și numele cunoscutului rapper.

 

 *SURSA foto: NBA ll Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!