Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Trio-ul Rhoads, Coker și Broomfield duce ICIM Arad în finala Ligii Naționale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.04.2014

ICIM Arad și-a asigurat din nou prezența în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin după ce a câștigat și meciul secund din semifinale cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 77-63, chiar în fieful covăsnencelor. Baschetbalistele Jence Rhoads, Monique Coker și Laura Broomfield au avut o contribuție decisivă în acest succes al Aradului, reușind împreună un indice la eficiență de 51 de unități din totalul de 81 al echipei. 

Dintre cele trei jucătoare, Jence Rhoads a fost cea mai bună marcatoare cu 24 de puncte, fiind de altfel și cea mai bună marcatoare a partidei. Pe de altă parte, în cele 36 de minute și jumătate petrecute pe parchet, sportiva și-a mai trecut în cont 4 recuperări, 3 pase decisive, o minge câștigată, dar și 5 posesii pierdute. În urma acestor cifre, Rhoads a terminat cu un coeficient la eficiență de 17 unități, la fel ca și celelalte două coechipere ale sale. Baschetbalista din S.U.A a avut 11/20 la aruncările din acțiune și 1/2 de la linia de pedeapsă.  

Monique Coker a contabilizat în cele aproape 31 de minute jucate 18 puncte, 7 recuperări, o intercepție și o minge pierdută. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalista pregătită de Jose Araujo a terminat cu 58% (7/12) de la 2 puncte, 33% (1/3) din afara semicercului, respectiv 50% (1/2) de la linia de fault. 

Ultima, dar nu cea din urmă, Laura Broomfield, aceasta fiind singura din cele trei sportive care a izbutit și un double-double. Astfel, Laura a încheiat disputa cu Sepsi din Sfântu Gheorghe cu 10 puncte, 14 recuperări (9 defensive/5 ofensive), adăugând și o intercepție, un capac și o minge pierdută. Totodată, americanca a avut 3/9 la aruncările de 2 puncte, respectiv 4/6 de la libere.

Totodată, pe lângă jucătoarele enumerate adineaori, Monica Engelman și Destiny Williams au reușit la rândul lor să finalizeze cu minim 10 unități în dreptul productivității. Engelman a terminat cu o linie statistică formată din 10 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 14 la eficiență, în timp ce Williams a avut 6 puncte, 11 mingi recuperate și 2 pase decisive distribuite, totul pentru 13 unități la eficiență. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!