Stiri

Triple Double pentru LeBron James în primul meci din noul sezon

Eduard Popa

Eduard Popa
26.10.2016

lebron_james

LeBron James şi Cleveland Cavaliers au avut un debut fulminant de sezon. Campioana NBA a încununat ceremonia primirii inelelor de campioni NBA cu o victorie fără drept de apel în compania celor de la New York Knicks, scor 117-88. LeBron James a reuşit un triple double, cu 19 puncte, 14 pase decisive şi 11 recuperări. Kyrie Irving a înscris 29 de puncte iar Kevin Love a reuşit 23 de puncte şi 12 recuperări. De partea cealaltă Carmelo Anthony a înscris 19 puncte, iar Derrick Rose 17 pct.

În al doilea meci al zilei Portland Trail Blazers s-a impus pe final de partidă în faţa celor de la Utah Jazz, scor 113-104. Damian Lillard a fost în formă maximă, cu 39 de puncte, 9 recuperări şi 6 pase decisive, în timp ce replica i-a venit de la veteranul Joe Johnson, 29 de pct.

Şocul primei zile s-a consfinţit la Oracle Arena. Asta după ce San Antonio Spurs a reuşit o victorie senzaţională pe parchetul celor de la Golden State Warriors, scor 129-100. Kawhi Leonard a fost fabulos cu 35 de puncte (15-15 la aruncările libere), 5 recuperări şi 5 intercepţii, în timp ce LaMarcus Aldridge a reuşit un double-double cu 26 de puncte şi 14 recuperări. De partea cealaltă noua achiziţie Kevin Durant a înscris 27 de puncte cu 10 recuperări, Steph Curry, dublul MVP al ligii, a reuşit 26 de puncte iar Draymond Green a înscris 18 puncte cu 12 recuperări şi 6 pase decisive.

*foto: Bleacher Report

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Cel mai bun jucator din NBA
    "Cleveland,this is for you!"

    cu 7 ani în urmă (06.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate