Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Trudy Armstead - A treia americancă din lotul echipei Phoenix Galaţi

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.07.2014

Conducerea clubului CS Phoenix Galaţi şi-a propus să respecte reţeta din sezonul trecut, mizând pe sportive de origine americană. Formaţia pregătită de Theodosios Paralikas a parafat, marţi seară, cel de-al treilea transfer cu o sportivă de peste Ocean. Este vorba de americanca Trudy Armstead, 23 ani şi 1.85m, ce evoluează pe poziţia patru.

Este o jucătoare despre care avem referinţe bune, avem încredere în valoarea ei şi o aşteptăm bucuroşi alături de echipă, să ne ajute prin valoarea şi experienţa ei, să obţinem rezultatele dorite de noi şi de fanii noştrii”, ne-a declarat Alex Stanciu, managerul clubului.

Trudy a fost desemnată în sezonul 2013-2014 cea mai bună jucătoare de la Northwestern State din Los Angeles pentru care a evoluat în 34 de meciuri, cu următoarele realizări: 14,5 puncte, 6,5 recuperări şi 1,1 pase decisive pe meci respectiv procentaje de 50,4% la aruncări de 2 puncte, 76,4% la libere şi 25% la aruncările de la mare distanţă.

Echipa gălăţeană a mai perfectat trei transferuri în această vară: Gabriela Necula, ex-BCM Danzio Timişoara şi americancele Ivory James şi Nicole Hamilton. În ceea ce priveşte reunirea, aceasta este programată pentru 11 august, Phoenix Galaţi fiind prima formaţie din LNBF ce începe pregătirile pentru noul sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!