Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „A fost o prestație care nu ne face cinste. Vreau să arătăm altfel”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.05.2018

Formația timișoreană a avut un start foarte slab în partida cu CSM Steaua Eximbank București, în primul tur de play-off. Gazdele s-au impus cu 89-67.

Alb-violeții au marcat doar 8 puncte în primul sfert, au echilibrat puțin meciul în următoarele două perioade de joc. Elevii lui Tudor Costescu nu și-au găsit ritmul nici în ultimul sfert, cedat la 14 puncte. Bănățenii au avut o zi proastă și de la linia de fault, transformând 20 de libere din 32.

„Din nou am intrat foarte prost în meci. Nu mă așteptam să se întâmple așa într-un meci de play-off. Adversarii au dovedit agresivitate în apărare, ceea ce ne-a pus probleme, și au avut viteză pe acțiunile ofensive, iar noi nu am reușit să răspundem pe măsură. A fost o prestație care nu ne face cinste. Vreau să arătăm altfel, cum am arătat adesea în sezonul regular. Îmi doresc o schimbare, pentru că avem resursele de a produce această schimbare”, a declarat Tudor Costescu, citat de site-ul echipei timișorene.

A fost al 5-lea meci între cele două echipe în acest sezon. A fost și cel mai dezechilibrat duel, după ce în precedentele confruntări cea mai mare diferență a fost de 12 puncte.

Se joacă după sistemul cel mai bun din 5 partide. Următorul meci este programat sâmbătă, de la ora 17, tot în capitală. Acesta va fi transmis pe DigiSport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!