Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am avut coșuri importante și nu i-am lăsat să se apropie de noi”

Dan Oancia, Mara Mihăilescu

Dan Oancia, Mara Mihăilescu
11.04.2018

tudor costescu pitesti timisoara

BC SCM Timișoara a obținut o victori importantă în ecuația play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin. „Leii” din Banat au câștigat în Trivale, contra Piteștului, acolo unde în urmă cu două etape a capitulat U BT Cluj-Napoca.

Antrenorul Timișoarei s-a arătat mulțmuit de victoria din Trivale:

„Suntem foarte, foarte obosiți. Am arătat începând din sfertul doi, zic eu că am meritat victoria. Am avut niște coșuri în momente importante, nu i-am lăsat să se apropie de noi. Piteștiul nu a reușit niște aruncări deschise în momente importante. Contează foarte mult aportul fiecărui jucător. Cred că am făcut un efort colectiv. Jeremic a marcat aruncări libere, e un jucător de valoare și mă bucur că e susținut de echipă, așa cum și el face eforturi foarte mari”, a declarat Tudor Costescu la conferința de presă de la finalul partidei.

Chestionat pe tema programului din play-off, antrenorul bănățenilor a admis că: „e dificil, sunt meciuri foarte apropiate. Toate echipele trec prin momente de genul. Fiecare echipă își dorește să câștige. Urmează un retur cu trei meciuri acasă, vom avea doar două deplasări”.

Etapa viitoare BC SCM Timișoara va juca în deplasare, pe terenul celor de la CSM CSU Oradea. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!