Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am făcut un joc foarte bun și mă bucur că am dominat autoritar”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.04.2018

Formația timișoreană s-a impus cu 84-70 în meciul de pe teren propriu cu BC CSU Sibiu. Echilibru a fost doar în primul sfert, încheiat la egalitate. Alb-violeții și-au adjudecat sfertul secund cu 29-14 și s-au distanțat până la un maxim de 25 de puncte, la ultima pauză.

Antrenorul „leilor”, Tudor Costescu, a fost mulțumit de prestația elevilor săi. La finalul primului sfert s-a aflat rezultatul de la Oradea, în urma căruia timișorenii nu mai puteau urca mai sus de locul 5 în grupa 1-6.

„Sunt foarte mulțumit. Eu zic că a fost un meci reușit aproape în totalitate, cu excepția câtorva momente din sfertul 4, de la final. În general, pe mine nu mă interesează niciodată ce fac celelalte echipe. Eu îmi doresc ca echipa mea să câștige fiecare meci la care participă. Nu suntem o echipă care să facem calcule, să ne alegem adversari sau să stabilim pentru alții ierarhii. Ceea ce m-a interesat a fost evoluția jucătorilor, a fost faptul că jucătorii tineri au evoluat bine și foarte bine. Mie mi s-a părut că echipa Sibiului a încercat să țină aproape de noi și a încercat să ne contracareze. Cred că am făcut un joc foarte bun și mă bucur că am dominat autoritar”, a declarat Tudor Costescu la conferința de după meci.

Antrenorul timișorenilor a avut ocazia să ruleze tot lotul. Cel mai mult a jucat la alb-violeți Komatina, 23:49 minute.

„Sigur că ne gândim puțin și la ce urmează, și la play-off. Am încercat să evităm accidentările. Știm că băieții sunt suprasolicitați datorită acestui program și am încercat să mai odihnesc din jucătorii care au mai multe minute. Dar cred că pe parcursul celor 30, 35 de minute nu s-a văzut lucrul ăsta. Fiecare și-a făcut datoria cât de bine a putut. Nu mă gândesc decât la următorul meci cu Pitești pe care, de asemenea, îmi doresc să-l câștigăm”, a mai spus Costescu.

Timișorenii nu vor avea avantajul terenului propriu în primul tur din play-off.

„E devreme să vorbim acum. Nu pot să mă exprim. Eu vreau să fim sănătoși și pot să spun că nu există nici un adversar care pleacă favorit împotriva noastră, indiferent de locul unde se desfășoară meciurile”, a concluzionat antrenorul alb-violeților.

BC SCM Timișoara încheie a doua fază a sezonului regulat cu un meci pe propriul teren cu BCMU FC Argeș Pitești. Ultima etapă este programată sâmbătă, de la ora 17.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!