Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am fost destul de pasivi pentru un meci de playoff”

David Istrate

David Istrate
27.04.2019

În această seară (27.04), în Sala Transilvania a avut loc un meci din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale. BC CSU Sibiu a reușit să își păstreze avantajul terenului propriu și s-a impus cu scorul de 91-82 în fața lui CS Dinamo Știința București.

La final, Tudor Costescu s-a arătat puțin dezamăgit de atitudinea arătată de jucătorii săi în primele trei sferturi. Cu toate acestea, antrenorul formației din Capitală este sigur că pe teren propriu situația poate sta diferit.

Felicitări învingătorilor. Poate că astăzi a fost o victorie mai clară decât cea de acum două zile. Noi am pierdut, evident, ritmul în prima parte a jocului când am primit un număr foarte mare de puncte, 48, fără să avem reacție în defensivă. După aceea a fost foarte greu să alergăm după ei. Ne-a fost greu, am rămas descoperiți de foarte multe ori în tranziție și ne-au pedepsit de fiecare dată. Din păcate, doar efortul de pe final al nostru nu a fost de-ajuns. Am fost destul de pasivi pentru a câștiga un meci de playoff. Dar cred eu că în București putem schimba ceva măcar din atitudine. Doresc Paște fericit tuturor!”

Așadar, la scorul de 2-0 pentru BC CSU Sibiu, seria se mută în București, unde meciul trei are loc joi, 2 mai, de la ora 20:00.

*foto: Valentin Todea/Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!