Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am reușit să ne menținem o prospețime fizică”

Valentin Todea

Valentin Todea
05.11.2017

Formația de pe Bega a reușit sâmbătă o victorie concludentă în fața celor de la Politehnica Iași, scor 109-73 în fața propriilor suporteri. În urma acestui succes, antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, a declarat pentru site-ul oficial al BC SCM:

”Este important că, așa cum am spus și înaintea și după meciul cu Timba, am reușit să ne menținem o prospețime fizică. Aceasta ne-a adus puncte ușoare în cele trei meciuri disputate în opt zile. Le-am spus și băieților că punctele din clasament obținute în aceste partide sunt importante, dar seria victoriilor trebuie să continue împotriva contracandidatelor la calificarea în primele șase. La Mureș, îmi doresc o prestație la fel de solidă. Fără să vreau să minimizez valoarea celor mai recenți adversari sau importanța victoriilor și a modului cum au fost obținute, pentru noi este esențială perioada care urmează până la finalul lunii decembrie.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!