Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Au fost și jucători care au fost departe de ceea ce trebuiau să fie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.03.2017

BC SCM Timișoara a suferit al doilea eșec în Top 6, după tot atâtea partide disputate. Bănățenii au cedat în propriul fief cu scorul de 92-73 în fața lui CSM CSU Oradea, o diferență asemănătoare cu cea din precedenta partidă dintre ce două formații de la Final 8-ul Cupei României.

La finalul partidei, Tudor Costescu s-a declarat dezamăgit de de unii dintre jucătorii săi. Accidentările suferite de Flowers și Rambo l-au forțat pe tehnician să schimbe din mers planul de joc, iar acest lucru a îngreunat misiune timișorenilor, după cum punctează antrenorul:

„E o înfrângere dureroasă deoarece până la pauză am încasat extrem de multe puncte. Personal, eu de partea a doua pot să spun că sunt împăcat,  am jucat cu un jucător venit de o săptămână la echipă, forțați de împrejurări. Când planul de joc îți e dat peste cap cu  un minut înainte de meci și peste zece minute se schimbă iar lucrurile, probabil că e  destul de greu. Ne asumăm, probabil că nu suntem singura echipă în situația aceasta. Dar a contat foarte mult pentru noi, până am reușit să ne adunăm puțin. A fost un efort foarte mare pentru unii jucător. După pauză am reușit să facem față celor cinci cei mai buni jucători de la Oradea. Dacă pierdeam la 7-8 puncte poate altfel era situația. Așa, până la pauză ne-a fost greu să ne adunăm. Eu cred că asta e meseria unui jucător, ritmul, e planul staff-ului tehnic. Ei trebuie doar să se alinieze. Pentru mine, faptul că e  mai intens antrenamentul e o chestie dirijată, ca să intrăm într-un vârf de formă. Au fost și jucători care au fost departe de ceea ce trebuiau să fie”  a declarat Tudor Costescu, citat fiind de tmsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!