Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: „Dacă ar fi fost să ne alegem adversarul, cu siguranţă nu am fi ales Sibiul”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.11.2017

BC SCM Timişoara şi CSU Sibiu se vor întâlni în primul tur al turneului Final 8 al Cupei României, care va avea loc în perioada 10 -13 februarie. Momentan, locaţia unde se va desfăşura competiţia KO nu a fost stabilită.

Dacă ar fi fost să ne alegem adversarul, cu siguranță nu am fi ales Sibiul. Este o formație valoroasă, care a arătat un baschet de calitate chiar și când nu a avut toți jucătorii valizi. Mai este drum lung până în februarie, când va avea loc jocul, dar sper ca acel moment să ne prindă într-o formă bună”, a declarat antrenorul Tudor Costescu, potrivit site-ului bc-tm.ro. În ultima dispută directă câştig de cauză au avut alb-violeţii, la capătul unui meci cu scântei, în care doi dintre jucătorii Sibiului s-au luat la bătaie.

Câştigătoarea va întâlni în semifinale învingătoarea dintre BCMU FC Argeş Piteşti şi U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!