Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Din păcate sportul nu e ca la strung, să știi întotdeauna că iese ce bagi în aparat”

Eduard Popa, Bogdan Isăilă

Eduard Popa, Bogdan Isăilă
06.04.2018

sibiu timisoara costescu

BC SCM Timișoara a pierdut pe terenul lui CSU Sibiu, scor 74-64, într-un meci în cadrul etapei a IV-a Top 6 din LNBM.

Antrenorul Timișoarei, Tudor Costescu, a vorbit despre înfrângerea suferită pe malul Cibinului.

„Felicitări gazdelor, o victorie muncită, se pare că acesta a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon și îmi pare rău că l-am jucat într-un asemenea moment. Sunt convins că nu se mai repetă însă o asemenea evoluție. Foarte rar am avut un început de meci cu 15-0, apoi iar în sfertul 3 au avut un run de 13-0. Am avut o zi foarte proastă de șut și nu cred că în campionatul ăsta am înscris mai puțin de 64 de puncte. Dar asta nu ia din meritele gazdelor care au avut multă energie și au avut niște realizări individuale de excepție.”

Întrebat cum își explică începuturile proaste de repriză, Costescu a spus:

„Din păcate sportul nu e ca la strung, să știi întotdeauna că iese ce bagi în aparat. N-am nicio explicație în acest moment. Va trebui să ne uităm înregistrări. Voi vorbi cu băieții individual, pentru că lipsa noastră de consistență la începutul sferturilor 1 și 3 ne-a făcut practic să alergăm tot meciul după adversari. Am avut ratări deschise, nu le-am băgat la începutul meciului și apoi ne-am pierdut luciditatea, n-am executat și ne-am lăsat dominați de agresivitatea lor. E foarte greu să începi meciul cu -15, mai ales în deplasare, și apoi cu -13. Sigur, am egalat, dar asemenea eforturi te consumă foarte mult și probabil nu am avut resursele să menținem o diferența prea mică. Cert este că în afara de efort, evoluția noastră a fost sub așteptări.”

După această înfrângere, BC SCM Timișoara ajunge la 16 victorii și 10 înfrângeri. Etapa viitoare bănățenii vor juca împotriva celor de la BCM U Pitești.

*foto: Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!