Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „E un succes de care aveam nevoie”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.12.2017

tudor costescu timisoara steaua

BC SCM Timișoara a obținut o victorie importantă în etapa a șaptea a LNBM împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank București, scor 86-83.

Antrenorul celor de la BC Timișoara, Tudor Costescu, s-a arătat încântat de prestația echipei sale.  

„Cred eu că e o victorie pe care am meritat-o pentru că am condus vreo 33 de minute. Poate pe final am avut puțin noroc. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru mobilizare și spiritul de luptă. E un succes de care aveam nevoie.”

Costescu a discutat și despre făcută de steliști, care au trimis 5 jucători străini pe parchet în același timp.

„Acolo la acea eroare poate s-a produs o fisură în jocul lor, dar apoi au avut puterea să revină. Ne-ar fi avantajat mai mult să nu fi sesizat această abatare, dar e mai plăcută victoria obținută pe teren… Nu și-ar fi luat punctul de înfrângere, dar nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Nu știu cine trebuie să sesizeze acea abatare, dar nu vreau să comentez arbitrajul”, a spus antrenorul Timișoarei, pentru pressalert.ro.

Cu această victorie, BC Timișoara ajunge la 5 partide câștigate și două înfrângeri. Următorul duel pentru timișoreni este cel din deplasare împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!