Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Meciul s-a decis în sfertul patru”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
04.03.2017

BC SCM Timișoara a cedat pe terenul celor de la CSU Sibiu, scor 77-70, într-o partidă ce a contat pentru prima etapă a Top 6. Tehnicianul echipei oaspete, Tudor Costescu a tras concluziile după această confruntare.

Ați început foarte bine meciul după care ați alergat după adversar...

„Da, am revenit și în sfertul trei. Din păcate meciul s-a decis în sfertul patru. Cred că ne-au costat foarte mult cele zece libere ratate și neșansa avută în ultimele 20 de secunde, de a avea mingea în mână de trei ori și de a o da în aut. Dacă aveam mingea în mână când Sibiul avea trei puncte avantaj poate puteam să fi stăpânit altfel finalul de meci. Felicit Sibiul, scorul contează la final, nu știu care dintre echipe ar fi mertitat mai mult, deși șapte puncte sunt șapte puncte până la final.”

A fost o partidă cu foarte multe faulturi...

„Da, noi am avut doi jucători eliminați, au tras foarte multe aruncări libere, nu comentez din punctul acesta de vedere. Mă bucur totuși că am crescut o oarece intensitate în apărare și în ciuda a ceea ce au făcut și ei în apărare, nu am pierdut foarte multe mingi. Am pierdut doar 13 mingi, ceea ce ar trebui să fie teoretic îmbucurător. Procentajele de la aruncări libere și trei puncte, unde am marcat doar 3 aruncări din 20, se pare că ne-au costat în seara aceasta.”

foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu AA14 :

    Iinduceti lumea in eroare!
    Domnule Costescu, daca tot faceti referire la cele doua eliminari din lotul echipei dvs., va rugam sa precizati si timpul ramas de joc de la eliminarea lor pana la incheierea partidei! O sa creada lumea ca nu v-ati putut baza pe ai ca i-au eliminat arbitrii.
    Simt si niste sageti aruncate catre arbitrii? Sincer, cred ca v-ati mai dori arbitraje ca cel de ieri prin deplasarile viitoare!

    cu 7 ani în urmă (04.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!