Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Mureşul are experienţa necesară să se adune la jocurile pe care doreşte să le câştige”

Dan Oancia

Dan Oancia
10.11.2017

BC SCM Timişoara se află astăzi în faţa unui meci important, care poate să însemne cea de-a cincea victorie consecutivă. Alb-violeţii au câştigat în ultimele patru jocuri contra lui CSU Sibiu (a), Dinamo (d), Timba Timişoara (a), respectiv Politehnica Iaşi (a), redresând începutul de campionat.

Tudor Costescu, antrenorul alb-violeţilor, se gândeşte doar la victorie înainte de meciul contra lui BC Mureş.

„Nici partidele anterioare nu au fost uşoare. Acest meci este cel puţin la fel de greu, mai ales că jucăm în deplasare. Mureşul este o echipă cu mare tradiţie, în ciuda problemelor peste care am înţeles că trec. Are experienţa necesară să se adune la jocurile pe care doreşte să le câştige. Mureşenii au baschetbalişti „la perimetru”, experimentaţi, de echipe naţionale, o lipsă a presiunii generată de situaţia în care sunt şi o sală care-i va sprijini. Noi avem ca atuuri omogenitatea şi faptul că venim după nişte victorii concludente. Ne antrenăm bine, suntem sănătoşi, astfel că ne gândim la victorie”, a declarat Tudor Costescu înaintea meciului de astăzi, de la Târgu Mureş.

BC Mureş – BC SCM Timişoara, astăzi, 10 noiembrie, ora 19.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!