Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne bucurăm de această victorie obținută în condiții grele”

Eduard Popa

Eduard Popa
22.12.2017

tudor costescu bc scm timisoara

BC SCM Timișoara a trecut de SCM U Craiova, scor 107-95, într-un meci spectaculos cu foarte multe puncte înscrise.

Antrenorul gazdelor, Tudor Costescu, se arată încântat de victorie, mai ales că echipa sa a jucat cu pivoții Ionuț Drăgușin și Adrian Diaz accidentați.

”Ne bucurăm de această victorie obținută în condiții grele. Pivoții noștri, Drăgușin și Diaz, au fost accidentați în ultima perioadă, dar au intrat în teren și au dat tot ce au putut ei pentru victorie. Ne-a fost mai greu să ne apărăm la pick and roll, dar chiar și așa este bine că am reușit să marcăm mai mult decât una dintre echipele foarte ofensive ale campionatului. Suntem în grafic și cu fiecare victorie ne securizăm poziția care să ne califice în Top 6. Încă o dată, jucătorii au dovedit caracter, iar succesul este rezultatul muncii foarte serioase pe care o depun la antrenamente”, a spus Tudor Costescu pentru site-ul oficial al clubului.

A fost a patra victorie consecutivă a Timișoarei și a opta în zece etape. Băieții lui Costescu joacă etapa viitoare cu U-BT Cluj-Napoca. Partida se joacă miercuri, 27 decembrie, de la ora 18:00.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    SUTISTII!!!!!!!!!!
    Nu este un titlu de film ci este caracterizarea acestor maimutoi (antrenori, jucatori, etc) ILEGALISTI ai SCM CRAIOVA, care meci de meci, indiferent de adversar fac tot ceea ce este cu putinta pentru a PRIMI SUTA DE PUNCTE.
    Nu le este deloc rusine avand in vedere salariile pe care le incaseaza. Daca s-ar face publica o stafel de lista si a-ti vedea ce salariu ridica ORBEANU and Co. de la club cred ca lumea i-ar lua cu pietre. Dar din ticalosiile de la club se infrupta cine trebuie si astfel de pune batista pe tambal.
    Nu conteaza ca lumea nu mai vine la meci, ca luam suta de puncte indiferent de adversar si de locul de disputare al meciului.
    Si pe aceste vremuri unde se dramuieste fiecare banut (public sau privat) o gasca isi bate joc de sport si de juma de milion de euro.
    SCADENTA ??????

    cu 6 ani în urmă (22.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!