Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu ne gândim la faptul că Steaua ar avea meciul decisiv acasă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.05.2018

„Leii din Banat” au obiectiv calificarea în semifinalele Ligii Naționale în acest sezon. Alb-violeții au de înfruntat finalista ediției precedente, CSM Steaua Eximbank București în primul tur de play-off.

Antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, crede că formația adversă are jucători experimentați, lucru important în play-off.

„Am avut câteva zile bune de pregătire. Ne dorim să evoluăm bine în fiecare meci, indiferent de locul unde se va disputa și nu ne gândim la faptul că Steaua ar avea meciul decisiv acasă. Noi am făcut un sezon regular bun și ne-am bucura să ne atingem obiectivul, acela de a ajunge în semifinale. Steaua este o echipă bună, cu jucători experimentați, ceea ce contează în playoff, și a avut evoluții solide în Top 6, dar și noi venim cu atuurile noastre”, a declarat tehnicianul alb-violeților înainte de startul seriei cu formația din capitală, citat de site-ul oficial al clubului.

Tudor Costescu spunea, după ultima etapă din Top 6, că a fost surprins că alte echipe și-au făcut calcule de poziționare pentru jocurile din semifinale. Timișorenii s-au impus în 3 din cele 4 dueluri cu Steaua din acest sezon.

Sfertul de finală dintre CSM Steaua Eximbank București și BC SCM Timișoara începe cu cele două partide de la București. Prima este programată astăzi, de la ora 19:45, iar a doua, sâmbătă, de la ora 17. Ambele vor fi transmise pe DigiSport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!